2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه استرس نمیگیری و توی ذوقت نمیخوره و فقط میخوای یه تستی بزنی و توقعی نداری بزن برای من چهار روز مو ...

تا الان به سختی خودمو سرگرم کردم که بیخیال باشم خیلی موفق نبودم😢

تا الان به سختی خودمو سرگرم کردم که بیخیال باشم خیلی موفق نبودم😢

اگه استرس داشته باشی احتمال بارداری رو خودت با دستای خودت میاری پایین بدن توی تایمی که استرس داری بدن اکسی توسین ترشح می‌کنه اون نمی‌ذاره باردار بشی اگه هم بشی بدن جنین رو پس میزنه چون اونو به عنوان عامل مهاجم می‌شناسه و شروع می‌کنه به دفاع کردن و بیرون کردنش

کلا باید ریلکس باشی و فقط بخاطر لذت جنسی رابطه داشته باشی با شوهرت برو مسافرت برو گردش برو پشت بوم برو پیک نیک یه بعد ظهر برید پارک کتلت بخورید کلا باید خودتو مثبت نگه داری از اقدام تا بارداری و زایمان استرس ممنوعه 

برای مادر شدن از الان قوی بودنو تمرین کن که بتونی یه مادر آروم و کافی باشی

.
اگه استرس داشته باشی احتمال بارداری رو خودت با دستای خودت نیاری پایین بدن توی تایمی که استرس داری اک ...

من ۶ ماهه اقدامم الان یکم بیخیال شدم یا میگیره یا نمیگیره🤭ماه اسفند ۱۰ روز مونده بود رفتم آزمایش دادم این ماه اصلا نفهمیدم چی شد اصلا

من ۶ ماهه اقدامم الان یکم بیخیال شدم یا میگیره یا نمیگیره🤭ماه اسفند ۱۰ روز مونده بود رفتم آزمایش دا ...

افرین هر چی بی خیال تر بهتر تو بالاخره مادر میشی این ماه نه ماه بعد ماه بعد نه ماه بعدتر مهم اینه این تایم رو خوب بگذرونی و بدونی اکثرا این دوره انتظار رو گذروندن و اکثراً با یه بار اقدام باردار نمیشن و تو با بقیه فرق نمی‌کنی

این فکر خیال آدمو راحت می‌کنه که اوضاع عادیه 

.