2777
2789
عنوان

سرفه در کرونا🥺

127 بازدید | 13 پست

سلام من ۱۲ روز پیش کرونا گرفتم ، روز اول تب و لرز کردم و گلوم یه جوری بود ، روز دوم بدن درد شدید طوریکه با چندتا مسکن تو سرم آروم شدم . از روز سوم سرفه هام شروع شد ،روز هفتم عکس ریه انداختم ده رصدی درگیری داشتم ، دارو خاصی بهم ندادن فقط من الان بعد ۱۲ روز سرفه هام بدتر و بیشتر شده حال عمومیم خوبه ولی این سرفه پدرمو دراورده چکار کنم ؟ بیمارستانم تا رو به مرگ نباشی کاری نمیکنه

دمنوش اویشن بخور

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوباره برو دکتر شاید داروی جدید بده...من امیکرون گرفتم خییلی میترسیدم بزنه به ریه هام ولی نزد.الان ی ...

بدبختی تو تعطیلات هیچ دکتر درست حسابی نیس ، نگرانم بیشتر شده باشه درگیری ریه ام ☹️ اصن تو خواب سرفه نداشتم ولی امشب بیچاره شدم از سرفه 

اخه دکتر غددم گفته آویشن برای تیروئیدم خوب نیس☹️

☹️

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

خودت متوجه میشی سرفه هات از گلوته یا از تنگی نفس اگه زجر تنفسی نداری و راحت نفس میکشی مشکل از ریه هات نیست 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خودت متوجه میشی سرفه هات از گلوته یا از تنگی نفس اگه زجر تنفسی نداری و راحت نفس میکشی مشکل از ریه ها ...

از گلوم نیس دقیقا از وسط سینه امه سرفه هام شدید که میشه ، خلطی هم هست اصن الان گلو درد ندارم 

خودت متوجه میشی سرفه هات از گلوته یا از تنگی نفس اگه زجر تنفسی نداری و راحت نفس میکشی مشکل از ریه ها ...

نه ندارم راحت نفس میکشم ولی سرفه میگیره دیگه ول نمیکنه یهو میبینی سه دقیقه پشت هم سرفه میکنم 

نه ندارم راحت نفس میکشم ولی سرفه میگیره دیگه ول نمیکنه یهو میبینی سه دقیقه پشت هم سرفه میکنم 

یه دکتر عمومی هم بری گوشی بزاره پشت قفسه سینه متوجه میشه درگیریت بیشتر شده یا نه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دستگاه پالس اکسی متر هم میزارن روی انگشتت اگه اکسیژن خونت پایین تر از ۹۴ باشه بازم نشانه درگیری ریه هست