2777
2789
عنوان

زن داداشم....

249 بازدید | 15 پست

تو رو خدا چون خاهر شوهرم جبهه نگیرید. خداشاهده ن تاحالا بدشون خاستم. ن دخالتی کردم.حتی اگه بحثی شده مامانمو اروم کردم. سعی کردم حد خودم نگه دارم.خودشم همش میگه اصلا بلد نیستی خواهرشوهر بازی در بیاریو... 

ولی عروسمون یکم ننره.

برای تولد من ی پیام داد منم تشکر کردم. حالا داداشم پیام داده استوری براش بزار. بهش گفتم مگه برای من گذاشت ک من بزارم. داداشمم چیزی نگفت. 

خدایی دوست داشتم بزارم ی کلیپ نازم درست کردم فرستادم براش تشکر کرد. موندم استوری کنم یا نه. 

یاد کاراش و بدجنسی هاش میفتم و اینکه بیو نوشته هر جور بودن باهاشون باش. دوست ندارم ت دست و پا باشم.

خاهشا از دید بدجنسی نگاه نکنید از اوناس ک زیادی خوبی کنی فکر میکنه وظیفس

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اون نزاشته چون چرا باید بزاری????؟؟؟ 

نمیدونم. مونده بودم. خودم خیلی دوست داشتم بزارم ولی  همین جوری سواره میترسم بزارم داداشمو قورت بذه 

نمیدونم. مونده بودم. خودم خیلی دوست داشتم بزارم ولی  همین جوری سواره میترسم بزارم داداشمو قورت ...

بین باز خدت بیین ولی اول تولد تو بوده اون نزاشته برات توهم نزار براش این کارا باعت سو استفاده میشه. . 

دکترای پرستاری  : سوالی دارید بپرسید
نه اینوری دارم نیست بنظرم   به عروس باج ندید احترام خوبه ولی اعتدال حفظ بشه بهتره نظر منه& ...

خودمم همین نطر دارم. ممنونم 

بین باز خدت بیین ولی اول تولد تو بوده اون نزاشته برات توهم نزار براش این کارا باعت سو استفاده میشه . ...

ن ديگه دو دل بود ک رفع شد. ممنونم نمیزارم