2789
عنوان

وقتی میبینم.....

73 بازدید | 5 پست

وقتی میبینم نوشتن دنیا مامانت نیست قهر کنی بری یه گوشه غذاتو بیاره بگه بخور زبونت دراز شه دنیا ول میکنه از گشنگی بمیری 

وقتی اینو میبینم به حدی عصبانی میشم که حد نداره سابقه داشته ۴ روز از اتاقم نیومدم بیرون و خبری ازم نگرفته مرده ای زنده ای تشنه ای گشنه ای

وقتی پ میشم دو روز کامل میخوابم اما دریغ از یه چای نبات 

کافیه به یکی از حرفاش گوش ندم تا هرچی دهنش میاد بدون فکر بهم بزنه ازش متنفرم 

تنها فکر و ذکرم قبول شدن تو کنکور و رفتن از این خونس فقط رفتن

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

یاد اون جایی افتادم ک مریض بودم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا

خونه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

امیدوارم قبول شی و به جایی برسی

تا روزی بفهمه که چقدر رفتارش اشتباست

روی موفقیتت تمرکز کن تا ب جاهای خوب برسی

اما یادت باشه اگه به جایی رسیدی مغرور نشی 

یه روز که مادرت پیر و ناتوان شد برو دستشو بگیر

و بگو وقتی جوون بودم همیشه تحقیرم کردی کوچیکم کردی

ولی الان منم ک بهت کمک میکنم اون موقع من بهت احتیاج داشتم و بهم بی توجه بودی ولی الان تو محتاجی و من بهت کمک میکنم