2777
2789
عنوان

ازیه چیزی نگرانم

256 بازدید | 5 پست

من باردارم بعد مادرشوهرم نمیزاره دست به سیاه سفید بزنم تموم کارامو میکنه.الان من نگران یه چیزم.مادرشوهرم اینا خیلی خوب ودلسوزن ولی خوب درتربیت ورفتار بابچه یکسری رفتارا دارن که من ابدا نمیپسندم.من قصدم این بود فردا پسفردا رفتن بچه ام به پایین رو یعنی خونشونو مدیریت کنم وخیلی نزارم بره.الان بااین کارا شرمنده میشم میترسم بگن این همه زحمت کشیدیم نمیزاره ببینیمش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
خب روزی یه بار رو که دیگه باید ببیننش

نه منظورم اینه باحضور خودم ببیننش نه که وابسته بهشون بشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه منظورم اینه باحضور خودم ببیننش نه که وابسته بهشون بشه

نگران نباش. 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

این مدل حوتواده ها ک خیلی هوای عروس رو دارن خیلی هم دخالت میکنن و شما چاره ای نداری نمیشه ک هم کمک ب ...

تاحالا که دخالت نداشتن شکرخدا چون شوهرم مدیریت میکنه.ولی برا بچه ام نگرانم.بعدش من که نمیخوام کمک کنه خودش میاد کمک.شوهرمم میگه توبیا بشین کار نکن خسته میشی وگرنه نمیزارم کار کنه خودم انجام میدم