2777
2789
عنوان

کی دعا نویس خوب و معتبر. می‌شناسه

428 بازدید | 25 پست

سلام خانم ها من با همسرم خیلی مشکل دارم . خودمم میدونم که هزاران راه وجود داره ولی من همرو رفتم و دیگه نمیتونم ادامه بدم و یکبارم قرص خوردم برای خودکشی . نیومدم نصیحت بشنوم و موعظه بخدا چون زندگیم منو به ته خط رسونده و دیگه نه شوهرمو دوست دارم نه زندگیمو اگر تلاشی نکنم قطعا جام بهشت زهرا میشه با این روحیه داغون فقط میخوام کسی اگر دعانویسی که کلاهبردار نباشه و واقعا کار انجام بده میشناسه معرفی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم کسایی هسن که به دعا نویسا اعتماد داشته باشن😐؟؟

هستن کسایی که واقعا اثر میکنع . من خانواده پدرم انجام میدن همیشه هم جواب میگیرن .خیلیا هم دیدم با همین دعاها به نتیجه رسیدن . من اعتقاد دارم 

عزیزدلم من نیومدم نصیحت کنم و از دور بهت راهکار بدم.اما ببین مشکل اصلیت کجاست اونو بردار.اگه میبینی شوهرت دوست نداره و همه ی راهها رو امتحان کردی برای حفظ زندگیت شوهرتو حذف کن از زندگیت.وخودتو نجات بده.

بعدشم اگه شوهرت دوست نداره و تو هم سرد شدی با دعا میخوای چه نتیجه ای بگیری؟ بینتون علاقه بوجود بیاد؟

خودم همه جور دعانویس امتحان کردم خداتومان پول خرج کردم باورت میشه تاثیر عکس گذاشت وزندگیم بدتر شد و خودم جنی شدم و همش در حال مریضی وجیغ و داد و دعوام.

اعتقاد دارم ها واقعا با جادو جمبل خیلی زندگیا داغون شده اما به این نتیجه رسیدم اخرش خوش نیست و بدتر میکنه

من که واقعا پشیمونم. جدیدا بقره زیادمیخونم خیلی تاثیر گذاشته.

ببخشید قصد نصیحت نداشتم فقط خواستم تجربمو بگم

من دعانویس خوب سراغ دارم ولی کارشمارو قبول نمیکنه کلا دعایی که برای جدای واینا باشه نمیده

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
چرا ولی من از جایی که همیشه مشکلاتمو پنهون کردم باورشون نمیشه در این حد مشکل داشته باشم . دارم نابود ...

قهر کن برو خونه بابات بالاخره کوتاه میاد طلاقت میده میخاد چ غلطی بکنه اگرم نداد به جهنم اینقدر بمون تا خسته شه