2777
2789
عنوان

تاحالا شده با خالتونن دعوا کنید؟؟؟

160 بازدید | 16 پست

تو زندگیم دخالت میکنه بعد میگه من خیر و صلاح و خوب تو رو میخام 

واسه دومین بار باهاش دعوام شد بنظرتون پیگیر بودن دلیل بر خیر و صلاح بودنه؟۱۹سال ازم بزرگتره اما زوم شده رو زندگی من ۲۰ ساله 

بعد تازه امروز صدتا صفت ناروا بهم داد مثل دورویی و دروغگو و قضاوت کن و....

دلم میخاد از این شهر سفر کنم به یک شهر دیگه و در کمال آرامش مطلق زندگی کنم!

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرتون چی میگ؟.م خاله ندارم.خاله ام مگ بدمیشه😞

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
مادرتون کجاست عزیزم

مامانم ی زن ساده لوح 🥺نمیدونم چجوری توصیف کنم اگه بگم بدتر حرص میخورید☹

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

اره شیر فلکه رو وا کردم روش و کات فور اور

دشمن ازین بهتر بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مادرتون چی میگ؟.م خاله ندارم.خاله ام مگ بدمیشه😞

مامانم مظلومه😭ساده س اصلا بخاطر همین رفتارش هرکسی اجازه دخالت تو زندگی ما رو میده خصوصا این خالم 

اره شیر فلکه رو وا کردم روش و کات فور اور دشمن ازین بهتر بود

خدایی؟

مطمئنی که نیتش بده بالاخره هر چی نباشه اون باتجربه تر از توئه، شاید بعدا به حرفاش برسی ، ولی بهش بی ...

اونایی ک تو تاپیک قبل من بودن میدونن ک من دروغ گفتم ب خالم ۵روزه داره خودشو این در اون در میزنه که ثابت کنه من بهش دروغ گفتم (آقا زندگی شخصی خودمه خواستم ذهنم آروم باشه راستش رو نگفتم)هرروزش ب مامانم تیکه انداخته راستش رو بگو دخترت کجاس منکه میدونم دروغ میگی بالاخره من میفهمم راست گفته یا نه 

پ.ن:من نمیدونم راست و دروغ من چ آسیبی ب زندگی این میزنه 

من رفتم بهش پیام دادم تو زندگی من دخالت نکن چیکار به من داری قسم خورده میگه من فقط  خوب تو رو میخام اگه قراره تو زندگیت پیشرفتت نکنی الهی سر بچم بیاد 

تهش هم نوشته من از قضاوت ناحقی ک درموردم بشه نمیگذرم

مامانم ی زن ساده لوح 🥺نمیدونم چجوری توصیف کنم اگه بگم بدتر حرص میخورید☹

من نمیتونم چیز خاصی بگم چون نه شما ونه خالت نو نمیشناسم اما اگه بجای شما بودم اصلا جواب مسیجاشو نمی‌دادم و حتی زنگاشو، اگرم حضور ی اومد و ازم سوال می‌پرسید فقط میگفتن خاله جان دوست دارم اما به خودم مربوطه

اره عزیزم

نگاه کن اصل ماجرا این بود 

اونایی ک تو تاپیک قبل من بودن میدونن ک من دروغ گفتم ب خالم ۵روزه داره خودشو این در اون در میزنه که ثابت کنه من بهش دروغ گفتم (آقا زندگی شخصی خودمه خواستم ذهنم آروم باشه راستش رو نگفتم)هرروزش ب مامانم تیکه انداخته راستش رو بگو دخترت کجاس منکه میدونم دروغ میگی بالاخره من میفهمم راست گفته یا نه 

پ.ن:من نمیدونم راست و دروغ من چ آسیبی ب زندگی این میزنه 

من رفتم بهش پیام دادم تو زندگی من دخالت نکن چیکار به من داری قسم خورده میگه من فقط  خوب تو رو میخام اگه قراره تو زندگیت پیشرفتت نکنی الهی سر بچم بیاد 

تهش هم نوشته من از قضاوت ناحقی ک درموردم بشه نمیگذرم

نگاه کن اصل ماجرا این بود  اونایی ک تو تاپیک قبل من بودن میدونن ک من دروغ گفتم ب خالم ۵روزه دا ...

بگو من هر زمان دلسوز خواستم

اولین کیس مورد نظرم شمایی

مطمئن باش خبرت میکنم

اینجوری شیر فلکه وا میشه روش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری