2777
2789
عنوان

من هنگ هنگم الان یکی بیاد بگه واقعا چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 21 پست
تو کتاب کردان مریخی نوشته بعضی وقتا اقایون یهویی به غار تنهاییشون پناه میبرن بهشون پیله نکنین  ...

آره کتابش رو خوندم

ولی در عجبم واقعا

چون همسرم اصلا حرف الکی نمیزنه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
آره کتابش رو خوندم ولی در عجبم واقعا چون همسرم اصلا حرف الکی نمیزنه

اروم که شد بعد یکی دو روز با هم حرف بزنید 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم که شد بعد یکی دو روز با هم حرف بزنید 

ببین من کلا رفت و آمدم با خانواده همسرم کمه

یعنی از اول به خاطر رفتارهایی که دیدم فاصله ام رو حفظ کردم. اما نه اینکه بی احترامی باشه بینمون

امشب هم همه چیز عالی بود واقعا

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
بعد ده سال زندگی مشترک هفته پیش شوهرم میگه ک تازه دستت اومده وقتی ناراحت یا عصبانیم سکوت می کنی تا ح ...

قبول داری خیلییییی سخته این کار

من همش دوس دارم بهش بگم آخه چی شده 🤔

قبول داری خیلییییی سخته این کار من همش دوس دارم بهش بگم آخه چی شده 🤔

آره بخدا سختترین کار دنیاس همین امروز هرچی اصرارش کردم بریم پیش مامانت گیر داده بود با عصبانیت ک من فعلا نمیرم یکم رفتیم بیرون چرخ زدیم آروم ک شد ازش پرسیدم ولی خیلی سخت بود تحمل کردن اینهمه انتظار😂😂