2777
2789
خداروشکر.من خیلی ناراحتی کشیدم خدا بهم داد.از اول هم دلم پسر میخواست.هم دوس دارم .هم خانواده شوهرم ک ...

آخ از خانواده شوهر😂😂😂😂

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا از این چیزا معلوم نمیشه. فقط سونو آنومالی.

من همه علائمم پسر بود همه ی پیرزنای فامیل هم میگفتن پسره انقد که کم مونده بود سیسمونی پسر بردارم. ولی دخملیه.

بچه سمت راست، جفتم خلفی، ویار و تهوع اصلا، خوشگل تر شدم، صاف و بدون پف، شکمم گرد و وسط، تو تست حلقه چپ و راست نوسان زد و ....

درضمن خانواده سلطنتی و بحث جانشینی و وراثت نیست که میگی پسر شه کور شن. نگو خدا قهرش میگیده. دختر انیس و مونس مادره عشقه. ایشالله هر چی که به صلاحته بشه.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
اصلا از این چیزا معلوم نمیشه. فقط سونو آنومالی. من همه علائمم پسر بود همه ی پیرزنای فامیل هم میگفتن ...

وای مث منی منم تو بارداری خوشگل شدم بدون ورم و پف

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
خداروشکر.من خیلی ناراحتی کشیدم خدا بهم داد.از اول هم دلم پسر میخواست.هم دوس دارم .هم خانواده شوهرم ک ...

ولی اینم بگم ان تی خیلی خطا داره و قطعی نیس ب خواهر منم گفته بود پسره اما دختر شد .