2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اونجا امامزاده یحیی هست یه حموم قدیمی هست توی بازار دوم سمنان بازار هست مسجد جامع هست بعد جاهای دیدنی هم شهمیرزادش ارگ سمنان  هست سمنان همه چی داره توهین به شهر سمنان ممنوع

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
هیچی نداره خب واسه تفریح

شما نرفتی بگردی نباید توهین کنی...تو برو تو نت بزن جاهای زیادی داره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شما نرفتی بگردی نباید توهین کنی...تو برو تو نت بزن جاهای زیادی داره

من کجا توهین کردم عزیز؟😑بارها رفتم خب واقعا واسه اینکه فقط پاشی بری سمنان خوب نیست مثلا یکی دوروزه خوبه

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...

دامغان رو ترجیح میدم

مسجد تاریخانه قدیمی ترین مسجد ایران

تپه حصار ۷ هزار سال قدمت

یه برج هم داشت بهش چهل دختر میگفتن

مسجد جامع هم خیلی خوب بود مخصوصا زیر زمین شبستانش صدا جور خاصی برگشت میشد

یه ناهار هم چشمه علی که کمتر نیم ساعت فاصله داشت با شهر

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
من کجا توهین کردم عزیز؟😑بارها رفتم خب واقعا واسه اینکه فقط پاشی بری سمنان خوب نیست مثلا یکی دوروزه ...

این همه جا برای دیدن داره...خانه ترابی...باغ و عمارت امیر..قلعه های سارو...کاروانسرای لاسجرد...گرمابه پهن سمنان...سرای نقش جهان

این همه جا برای دیدن داره...خانه ترابی...باغ و عمارت امیر..قلعه های سارو...کاروانسرای لاسجرد...گرماب ...

خب باشه اسی یه هفته بیاد بمونه😑😑تفریح که فقط مکان تاریخی نیس

خودمم همینا که گفتی رفتم قبلا

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
خب باشه اسی یه هفته بیاد بمونه😑😑تفریح که فقط مکان تاریخی نیس خودمم همینا که گفتی رفتم قبلا

خب پارکم داره...بعدم بستگی داره بخواد 2 روز یا 3 روز بمونه...

میگن شهرش هیچی نداره جای تفریحی و همش مسجد داره  شهمیرزادش میگن خوبه

سلام بخدا اینطور نیست دیگه🤭

من خودم اصالتا سمنانی نیستم ولی سالهاست دارم سمنان زندگی میکنم جاهای تفریحی هم داره اگر قرار باشه همه ایران مثل هم باشه پس سفر چه معنی ای داره؟ 

نه گلم همه اش مسجد نیست مکان های گردشگری پارک داره ، موزه، خونه های تاریخی ، رستوران و کافه های تقریبا خوب ، برج ققنوس تقریبا میشه گفت یه جای جوون پسند 

و امامزاده ... مثل امام زاده اشرف که آرامشش فوق العاده است و... 

همه جای ایران زیباست

2790
2823
2791
2779
2792