2777
2789
عنوان

وجود خدا

85 بازدید | 6 پست

سلام خانوما. خواهش میکنم توی این تاپیک تجربیات خودتون را بگین و راهنماییم کنید

ببنید من یک دوست دارم خیلی پولدارن اصلا غمی ندارن. خونه و ماشین شاسی بلند و... 

چندبالرمسافرت رفتن توی یک سال و هرچی میخوان میخرن اصلا غمی ندارن

ما هم وضعمون بدنیست و خوب نیست. خونه داریم ماشینمون معمولیه (پراید) اصلا به خاطر خرج توی مسافرت و کرونا 4 5سال میشه که مسافرت نرفتیم 

و من هرچی بخوام باید فکر جیبمون را بکنم و یک وقتایی شده یه چیزایی میخواستم و پا روی دلم گذاشتم، لباس نداشتم به مامانم گفتم دارم 

خلاصه من هرچی دارم با تلاش خودن به دست اوردم، مثل گوشی که خودم پولشا دادم که حتی دوستم باباش براش گرفته بود. تخت خواب چیه من خودم پولشا دادم درصورتی که دوستم باباش براش خرید. دیگه هزاران چیز هست 

ناشکری نمیکنم بدتر از ما هم هستن 

بر اساس تجربه بگید. آیا خدا نداشته های منا در آینده میتونه جبران بکنه؟؟ میرسه روزی که حتی به دوستم حسرت نخورم؟ 

میترسم خدا در آینده برام جبران نکنه هیچ دوستم حتی وضعشم بهتر بشه 

دیگه خسته شدم میخوام روزی برسه که من دیگه حسرت گذشت نخورم و انقدر وضعم بهتر بشه 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابت مادیات حسرت میخوری بیخی این دنیا ارزشش رو نداره

حسرت نخورم 

الان این دنیا پر از مادیاته

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
فقط در صورتی که سخت تلاش کنی و راه پولدار شدنو پیدا کنی.اگر بخوای همین راهو ادامه بدی و فک‌کنی خدا ا ...

اتفاقا دارم برای هدفم تلاش میکنم و حتی شغلم هم انتخاب کردم