2821
2789
عنوان

لطفا بیایددد

53 بازدید | 3 پست

عزیزای دل بنظرتون یکی که یبار خیانت کرده ولی پشیمون شده و قسم خورده دیگه تکرار نمیکنه یعنی ممکنه الکی باشه حرفاش؟

آخه خیلی شنیدم میگن یکی که یبار خیانت کنه دوباره میکنه البته ازاین قضیه ۴ ،۵ماهی میگذره چیزی ندیدم ازش فلن ولی همش استرس دارم که از دستش بدم

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  
وقتی میترسی داری همش ب اون ماجرا فکر میکنی. و جذبش میکنی... بهتره نترسی

نمدونم دست خودم نیس از اون قضیه به بعد خیلی بی اعتماد شدم

عشق آتشین و شاهزاده خر‌ سوارو بیخیال!بگرد دنبال کسی که کنارش آرامش داری،حال دلت خوشه  ..............اوس کریم ناموسا کی بغلت میکنه! که انقدر ارومی؛  💔..............خدایامن اگه یبار دیگه خواستم زیادی مهربون بازی دربیارم با رعدوبرق بزن منو نصف کن با تشکر  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید ببینی خیانت فیزیکی چتی دیداری چجوری بوده

اگر هم بهش فرصت دادی و دیگه بهش فکرنکن ک دوباره خیانت کنه

همیشه زندگی رو بر پایه اعتماد جلو برو تا زمانی ک اون با رفتارش بهت نشون بده ک اهل خیانت دوبارس

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
2825
2823
2791
2779
2792