2777
2789
وا خب از همین الان تا اخر اردبیهشت اگه پایت قویع میتونی تموم کنی بخون از همین فردا

ببخشید ی سوال دیگه برا هر پایه یک منبع تست کار کردی؟

مثلا دهما هر کتاب یک منبع

یازدهم هم همینطور 

و ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه مرور بعضی از درسا مثل زیست و دینی رو هم میتونی تست بیس پیش ببری یعنی تست بزنی بلد نبودی بری فق ...

مرسی

چیزی یادم  نمونده باید از اول همرو بخونم  

اره ولی منابع خوب و تایید شده!

ببخشید

من ی سری کتابای جامع گرفتم گذاشتم برا دوران جمع بندی 

یعنی خرداد 

اونوقت با وجود ازمونای 3 روز یکبار میشه اونارم کار کرد؟؟؟

جامع داری؟کار کردی/؟

ببخشید من ی سری کتابای جامع گرفتم گذاشتم برا دوران جمع بندی  یعنی خرداد  اونوقت با وجود ...

من هنوز کتابای جمعبندی نخریدم

جامع فرق داره با اونا

اگه مشکل داری میتونی از پی دی افشون استفاده کنی 

تیکرِ هدفم " 🤍🌌
من هنوز کتابای جمعبندی نخریدم جامع فرق داره با اونا اگه مشکل داری میتونی از پی دی افشون استفاده کن ...

جامع رو میتونم خرداد کار کنم؟

موج ازمون چی

داری؟

@_آفتابگردون_     ببخشید عزیزم شرمنده میشه بگید شما از کی شروع به جمع بندی کردین؟

سلام عزیزم

من تقریبا از بعد عید شروع کردم آزمون جامع تک درس زدم. مثلا یه روز آزمون جامع نیمسال اول شیمی دوازدهم و به همین صورت ... تقریبا یکماه قبل از شروع آزمونهای جامع قلمچی آزمون جمع بندی شروع کردم تا جایی که یادمه. از اول امتحانات نهایی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
منم میگم تا خرداد برسونم خودمو و بعد شروع کنم  ولی میترسم دیر باشه

لازم نیست فقط تو خرداد جمع بندی کنی 

هر درسی رو که از الان میخونی هفته بعد ازش تست بزار تو برنامت 

مثلا دینی دهم رو خوندی رفتی سراغ یازدهم سوالای کنکور دهم بزار تو برنامه

2790
2778
2791
2779
2792