2777
2789
عنوان

اینجور بگم بده؟

390 بازدید | 45 پست

امروز خانواده ی همسرم،ینی مامانشینا و برادراش و خواهراش با خانواده چن ساعتی رفتن سمت کاشان،بعد ما ب چن دلیل

اول اینک چون ماشین نداریم همسرم اینجوری دوس نداره(قبلا داشتیم،الان ۲ماه و نیمه نداریم،ایران خودرو ماشینمون و تحویل نمیده،ب خاطر همین همسرم ناراحته ک بدون ماشین موندیم،دوم اینک دیروز ما می‌خواستیم بریم جایی داداش کوچیکش ماشینشو لازم داشت،ینی بیرون بود،همسرم ب زن داداش بزرگش ک ماشین همسرش دستش بوده گفته ماشین و بده من نیم ساعت کار دارم،اون گفته ماشین و لازم داریم،در حالی ک کارش واجب نبود،میخواستن برن دور بزنن و کافه برن با دختراش

سومم اینک کلا میگف حسش نیس،ولی نمیپذیرم این دلیلشو،چون قبلا ک ماشین داشتیم همیشه پایه ی همه چی بود،الان ن...صبم بهش گفتم چرا نرفتیم گف یه چیزایی رو نمیدونی تو،ولی دقیق نمیگ چی،فقط میدونم ک ب خاطر ماشین نرفت و از کار زن داداشش ناراحته

امشب خونه ی برادرشوهرم کوچیکم دعوتیم،قراره جاری بزرگم اونی ک ماشین نداده بپرسه چرا نیومدید کاشان.دلم میخواد یه چیز بگم ک بسوزه،اما هنسرم میگ بگو چون شوهرم نیومد منم نیومدم من خودم میدونم چی بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داره  منم بودم نمیرفتم

بخدا اون موقعی ک ماشین داشتیم این داداشش تند تند ماشین عوض میکنه،بدون ماشین میموندن ماشین مارو مبگرفتن،حتی تابستون با ماشین ما رفتم شمال مسافرت

ولی یبار ن من چیزی گفتم ن هنسرم 

هیچ ادمی هیچ وظیفه احلاقی نداره ماشینش رو به کسی بده حتی برادرش 

همون دور زدن و کافه رفتن روز جمعه ای شاید برای اون خانواده از نظر خودشون واجب تر از برنامه شما بود ازین به بعد نه ماشین بدید نه بگیرید . راحت 

بهتره شما تو کار دوتا برادر دخالت نکنید بذارید خودشون حل کنن 

خب زن داداش ماشین خودشو لازم داشته دیگه قرار گذاشته بوده بره کافه

کارش که حتما نباید از نظر شما واحب به نظر بیاد 

بعدشم الان اسنپ و تپسی رو واسه همین کارا گذاشتن

خوب نیست ادم توقع داشته باشه کسی بهش ماشین قرض بده

تو این گرونی اگه یه خط رو ماشینشون بیفته چی میخواید جواب بدید ؟ من ماشینمو دست هیچکس نمیدم 

پشت فرمون ماشین هیچکس هم نمیشینم

بخدا اون موقعی ک ماشین داشتیم این داداشش تند تند ماشین عوض میکنه،بدون ماشین میموندن ماشین مارو مبگرف ...

هممم

بعضیا اینطوری هستن

چه می شه کرد

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 
بخدا اون موقعی ک ماشین داشتیم این داداشش تند تند ماشین عوض میکنه،بدون ماشین میموندن ماشین مارو مبگرف ...

خوب شما هم یاد بگیرین از این لطف ها بهشون نکنید!  اتفاقا این چیزها که پیش میاد خوبه  آدم شناخت پیدا می کنه و پخته تر می ه و الکی خودش فدای دیگران نمی کنه! 

انتظارتون بیجاس از زن داداشش اونم دوس داشته بره کافه بگرده ماشین خودشو لازم داشته شما اسنپ میگرفتین

ماشین زن داداشش نیس ک،ماشین داداششه،رابطه ی برادریشونم اینجوری نیس ک بهم ن بگن اصلا

اون موقع ک ما داشتیم اونا نداشتن حتی با ماشین ما مسافرتم رفتن،بعد نیم ساعت ماشین خواستن توقع زیادیه؟؟؟