2777
2789
عنوان

حیوون خونگی...😔

98 بازدید | 6 پست

یه جوجه کوچولو داشتم تویه دستای خودم بزرگش کردم تو اتاقم پیشم می‌خوابید چون اون موقع حال روحیم خیلی بد بود وجود اون حالمو خیلی بهتر کرده بود ... شیش ماهش بوده تازه امروز مُرد، سه روز مریض بود بعد مُرد‌ حتی بردمش دامپزشکی فایده نداشت.. ... اینقدر ناراحتم که حد نداره‌ هرچی گریه میکنم آروم نمیشم دلم براش تنگ شده،،، تو حیاط همیشه دم در اتاقم می‌خوابید که من بیام بیرون بهش غذا بدم خیلی دلم گرفته،،، اینقدر از لحاظ قلبی رابطم باهاش عمیق بود که قبل از بیمار شدنش مرگش رو تویه خواب دیدم ... خیلی ناراحتم 😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دیگه جوجه نبوده مرغ بوده وقته ازدواجشم بوده فکر کن عروسش کردی 😬😬شوخی کردم بخندی یکی دیگه بخر منم بچه بودم یه جوجه داشتم بزرگ شد تخم میذاشت زردم بود اسمش حنایی بود ولی خوب حیاط کثیف میکرد مادرمم مجبورم میکرد خودم تمیز کنم یه روز تمیز کردم از قفسش امد ه بود بیرون دوباره گند زده بود مادرم کلی دعوام کرد من گذاشتمش تو لونه زمستانیش یادم رفته بود ابش بدمیادش کنم هلاک شده بود😑😑😑🤚🤚🤚

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
باز خوبه تونستی ۶ ماه نگه داری🥺 من بچه بودم جوجه رنگی میخریدم روز اول میمرد😔🛀

خیلی ناراحتم من خیلی تنهام و اون موقع حالم افتضاح بود وجود اون خیلی کمکم کرد خیلی 😔 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!