2777
2789
عنوان

سریال جیران🙃

662 بازدید | 15 پست

دوستان این فقط یه نظریه‌است

اما یه حسی بهم میگه قراره خواهر جیران و مهدی پاکدل عاشق هم بشن

چون از اول سریال یجورایی میخواد انگار اینو کم‌کم بچینه

بعد اینم باز خودم میگم اما احتمالا بعد مرگ جیران شاه با خواهرش ازدواج میکنه(طبق تاریخ)  و چون مهدی پاکدل سرباز خیلی متعهد و شاهدوستیه کشته میشه

شما متوجه این نشدید که رابطه خواهر جیران و مهدی پاکدل یطوری انگار میخواست بشه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

نه بابا سن این دوتا چه ربطی به هم داره

بعدم کجای تاریخ گفته خواهر جیران میشه زن شاه

دوتا از ندیمه های اصلی جیران بعدا میشن سوگولی های شاه

همون انیس الدوله که بعدا میشه سوگولی شاه قبلش خدمتکار مخصوص جیران بوده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا سن این دوتا چه ربطی به هم داره بعدم کجای تاریخ گفته خواهر جیران میشه زن شاه دوتا از ندیمه ...

من خوندم بخاطر شباهت خواهرش با جیران شاه بعد ازاینکه جیران دق میکنه خواهرشو میگیره دیگه نمیدونم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
نه بابا سن این دوتا چه ربطی به هم داره بعدم کجای تاریخ گفته خواهر جیران میشه زن شاه دوتا از ندیمه ...

توی فیلم همگناه هم سنش به اون دختره نمیخورد ولی اکثرا گفتن همین فیلمو جذاب کرده گفتم شاید دیدن مخاطب داره برا این فیلمم اینکارش کنن بههرحال نظریه من بود

آره منم حس میکنم

اما شاه بعد از جیران با انیس الدوله ازدواج میکنه

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
طبق تاریخ ک شاه بعد جیران با یکی از کنیز هاش ک جیران برای خودش میگیره ازدواج میکنه و اونم خیلی سعی د ...

خب الآن توی فیلم کنیز اصلی جیران خواهرشه دیگه چون منم خوندم یجا خواهرشو میگیره

وایییی خوشالم تنها نیستم😂😂😂❤️ منم دقیقا از قسمت قبلش این حس بهم دست داد اما خب بنظزم این اتفاق ن ...

ببین توی فیلمای ایرانی معمولا بیخودی نگاها به هم قفل نمیشه مهدی پاکدل زیرچشمی زیاد نگا دختره میکرد بعدم از قسمت اول گیرش دادن به این دختره

توی فیلم ک خواهرش هنوز کنیز نیست حالا اگه بعدا بشه نمیدونم

ولی توی تیزر بود انگار خواهرش میشه ندیمش

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 
سرنوشت جیران چی میشه کسی میدونه

طبق تاریخ دوتا از بچه‌هاش میمیرن اونم افسردگی میگیره میمیره

و شاه بعدش با کنیزش که من یبار هم خوندم خواهرش که بهش شباهت داره ازدواج میکنه