2777
2789
[QUOTE=231339774]آها فرقی نمیکنه کلا حس خوبی نیست [/QUOTEا اون که صد درد صد🥴

خب گفتی خوشم میاد از شستشوی معده و اینا 

به خاطر همین برام عجیب بود

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من همون سونوگرافی هم که مرد بود خیلی حس بدی داشتم!   😖😖😖

من زنم باشه مشکل دارم

کلا خوشم نمیاد کسی بدنمو ببینه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خدایی خوشم میاد کلونسکپی یکم چندشه😂 از امپول سرنگ سرم خیلی خوشم میاد 

بیا من برات آمپول بزنم عاشق آمپول زدن به مردمم😂

نظرم عوض شد فرار میکنم از خونه😂

این که بدتره!    آمدیم یکی دزدیدت!   آمدیم اتفاقی برات افتاد!!!😨😨😨

استارتر تو کلا یه تخته ات کمه!! 😒😒😒 این چه راه حل هایی هست   یکی از یکی بدتر!!!!!!!!!😒😒😒

من زنم باشه مشکل دارم کلا خوشم نمیاد کسی بدنمو ببینه 

وای موقع زایمان بود بعد دیدم در باز شد و دکتر با ۵ تا انترن آمدند تو اتاق!    تو اون شرایط اصلا نمی تونستی اعتراض کنی!   همشون ایستاده بودند و زایمان طبیعی منو نگاه می کردند!   حالا تصور کن تا قبل از اون من جلو مامانم هم لباس عوض نمی کردم! 

بعدش به سرنوشت رومینا دچار نشی! 

مشکلی ندارم باهاش بابام سرمو خب می بره بعد تازهههه تمام گناهام میوفته گردن بابام بی گناه از این دنیا میرم تو بهشت حال میکنم😂😂

😂😂😂نه با عشقم فرار میکنم 

ما که انقدر با مراسم و سر سنگین رفتیم خونه شوهر  اینجوری سبک و کوچیکمون می کردند!   وای به حال وقتی که بدون محرمیت بی اجازه اشون با پسرون فرار می کردم!   هر دو خانواده آدم ترد می کنند! 

وای موقع زایمان بود بعد دیدم در باز شد و دکتر با ۵ تا انترن آمدند تو اتاق!    تو اون شرایط ...

وای خیلی سخته به خاطر همین چیزاس از ازدواج و بچه دار شدن بدم میاد 

به بعضی از خانما نمیخوره جلوی کسی لباساشونو در بیارن همیشه میگم اینا چجوری زایمان کردن 

آزمایش ازدواجم که قبلا ناظر داشت الان دوربین 

یعنی نمیشه آدم ازدواج کنه و بچه دار بشه کسی (جز شوهر)

لخت نبینتش؟😑

ما که انقدر با مراسم و سر سنگین رفتیم خونه شوهر  اینجوری سبک و کوچیکمون می کردند!   وای به ...

نه اخه دیگه چقدر صبر کنم؟ از نظر خونوادم من باید 30 سالم بشه تا بتونم ازدواج کنم😐😐

نه اخه دیگه چقدر صبر کنم؟ از نظر خونوادم من باید 30 سالم بشه تا بتونم ازدواج کنم😐😐

میگن باید درس بخونم در صورتیکه میخونم و شاگرد ممتاز کلاس منم بازم میگن بخونم