javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 667 عنوان چیکارکنم 33 بازدید | 7 پست دوستم دیشب گفت برات ناهار درست میکنم تو خابگاه کنارهمیم بعد اللن موقع ناهارشد منم چون بهم گفته بود ناهاردرست نکردم ولی سرسفره بهم تعارف نکرد بنظرتون چیکارکنم برم ساندویچ بگیرم ازبیرون؟؟ لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد... 1401/01/05 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 667 واقعا چ آدمای مزخرفی اطرافمون داریم اااا از رفتارش خییییلی ناراحت شدم لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 667 فک کن تو اتاق بودم اصلا نیووومد بهم بگه بیاناهار لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 667 الان برات نیمرو درست میکنم خخ 😂😂😂😂💋 لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
javadzahra مدیر استارتر عضویت: 1400/07/29 تعداد پست: 667 چ رفتاری کنم ک متوجه شه ناهار برم بیرون بگیرم؟؟ لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...
مرووت عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 1720 واقعا چ آدمای مزخرفی اطرافمون داریم اااا از رفتارش خییییلی ناراحت شدم تخم مرغ بخور