2777
2789
عنوان

عفونت زنان

214 بازدید | 19 پست

سلام دوستان سال نوهمگی مبارک من عضو جدیدم .

اگر تجربه خونگی دارید در مورد درمان عفونت رحم ممنون میشم بگید😊

تازه ازدواج کردم یه یکی دوماهی میشه 

زیر دلم خیلی درد میکنه .ترشحات پنیری شکل هم دارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای فقط رنگش انرماله. ژل بهداشتی و شستشوی واژینال هم بیفاده بوده پاپ اسمیرم نرمال بود علتش چیه خستم کرد شورتام نابود شد🥲🤦

ی مامایی  بود میگفت تو یه تشت پر ازآب سرکه بریزید و بشینیدهرچی عفونت خارج میشه البته میزان سرکه و اینکه چقد بشینی مهمه سرچ کن گوگل

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای ...

عزیزم چندسال پیش دکترم گفت شورت استفاده  نکن خودش باعث عفونته و من سالهاست دیگه عفونت نگرفتم شلوارک بپوش 

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای ...

شورت نپوش عزیزم.

شیاف ماریانا اصل گیر بیار بذار.هم تنگ کنندست و هم هرچی ترشح و حتی عفونت هم داری از بین میبره.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
عزیزم چندسال پیش دکترم گفت شورت استفاده  نکن خودش باعث عفونته و من سالهاست دیگه عفونت نگرفتم شل ...

وای نمیشه چجوری اخه😅🤦ترشحات گند میزنه ب لباس اگ شورت نپوشی باید روزی سه بار شلوار عوض کنی اینطوری ک

شورت نپوش عزیزم. شیاف ماریانا اصل گیر بیار بذار.هم تنگ کنندست و هم هرچی ترشح و حتی عفونت هم داری از ...

پس ترشحات چی نمیشه ک جلوشو گرفت

عطاری ها ندارن؟ مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم🥺🤍

پس ترشحات چی نمیشه ک جلوشو گرفت عطاری ها ندارن؟ مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم🥺🤍

ترشحاتت عادی میشه عزیزم.

مثل الآن اذیت نمیشی.

بله دارن فقط تأکید کن که اصل باشه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️