2777
2789
عنوان

عفونت زنان

214 بازدید | 19 پست

سلام دوستان سال نوهمگی مبارک من عضو جدیدم .

اگر تجربه خونگی دارید در مورد درمان عفونت رحم ممنون میشم بگید😊

تازه ازدواج کردم یه یکی دوماهی میشه 

زیر دلم خیلی درد میکنه .ترشحات پنیری شکل هم دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای فقط رنگش انرماله. ژل بهداشتی و شستشوی واژینال هم بیفاده بوده پاپ اسمیرم نرمال بود علتش چیه خستم کرد شورتام نابود شد🥲🤦

ی مامایی  بود میگفت تو یه تشت پر ازآب سرکه بریزید و بشینیدهرچی عفونت خارج میشه البته میزان سرکه و اینکه چقد بشینی مهمه سرچ کن گوگل

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای ...

عزیزم چندسال پیش دکترم گفت شورت استفاده  نکن خودش باعث عفونته و من سالهاست دیگه عفونت نگرفتم شلوارک بپوش 

استاتر با عرض معذرت دوستان منم ترشحات زرد دارم اما ن بو داره ن خارش ن التهاب ن سوزش و ن هیچ عارضه ای ...

شورت نپوش عزیزم.

شیاف ماریانا اصل گیر بیار بذار.هم تنگ کنندست و هم هرچی ترشح و حتی عفونت هم داری از بین میبره.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
عزیزم چندسال پیش دکترم گفت شورت استفاده  نکن خودش باعث عفونته و من سالهاست دیگه عفونت نگرفتم شل ...

وای نمیشه چجوری اخه😅🤦ترشحات گند میزنه ب لباس اگ شورت نپوشی باید روزی سه بار شلوار عوض کنی اینطوری ک

شورت نپوش عزیزم. شیاف ماریانا اصل گیر بیار بذار.هم تنگ کنندست و هم هرچی ترشح و حتی عفونت هم داری از ...

پس ترشحات چی نمیشه ک جلوشو گرفت

عطاری ها ندارن؟ مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم🥺🤍

پس ترشحات چی نمیشه ک جلوشو گرفت عطاری ها ندارن؟ مرسی عزیزم حتما پیگیری میکنم🥺🤍

ترشحاتت عادی میشه عزیزم.

مثل الآن اذیت نمیشی.

بله دارن فقط تأکید کن که اصل باشه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️