2777
2789
عنوان

مرگ با تمام وجود

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 63 پست
امیدت ب خدا باشه همه چی درست میشه

خدای آن دیگری هست نه خدای من

حقیقتا هیچوقت خدای من نبودهه

هر زمان ازش کمک خواستم جواب نداده...

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
پیش خدا هم‌بریم‌کتک میخوریم کلا برای کتک خوردن اومدیم از پدرمادر شوهر زمونه اون ور هم برو ی کتک ...

مهم نیس..الان دارم با دست خونی از کتک شوهرم تایپ میکنم و مهم نیس..من با تموم وجودم دارم دردو حس میکنم و هیچ چی از این بدتر نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیس..الان دارم با دست خونی از کتک شوهرم تایپ میکنم و مهم نیس..من با تموم وجودم دارم دردو حس میکن ...

الان عصبی هستی 

وقتی اروم شدی تصمیم بگیر

اصلا ببینم ارزش داره خودکشی کنی؟

نمیخوام زنده بمونم واقعا..قصد ترسوندن کسیو هم ندارم..فقط میخوام تموم شه..قرص قلب زیااد شنیدم درجا می ...

بری اون دنیا هم اونجا جزرش بیشتره. چون خودکشی گناه خیلی خیلی بزرگیه و مطمئن باش عذابش خیلی بیشتر از گرفتاری های این دنیاس

راهش چیه؟ زجر کشیدنم؟

زجر ان دنیا بدتر از این دنیایه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
تنها راه خلاصیت خودکشیه؟؟ خودکشی برای ادمای ضعیفه

هرچی موندم و زندگی کردم هرچی ب خودم امیددادم چیشد؟

فقط دارم ذره ذره اب میشم

امروز تولدمه

کتک خوردم..

از رفت و امد ب خونه ی پدرم منع شدم..

و ی زندانی ام..

واقعا افسوس میخورم این حرفارو می‌شنوم...با افکار و انرزی منفی زندگیتون و خراب میکنین.... خدا گفته کسی که کفر بگه و ناسپاسی نعمت کنه زندگیش بدتر میشه چون انعکاس این ناسپاسی ها همه چی و خراب میکنه....به خودت فرصت بدا...از فردا صبح ک پا میشی خدارو واسه داشته هات شکر کن...بگو خدایا شکرت دو تا چشم بینا دارم...میتونم راه برم...نفس بکشم ...از همین‌ها شروع کن و ببین زندگیت چطور عوص میشه