2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم

836 بازدید | 93 پست

من اومدم مشاور گرفتم ایشون پسر هستن و دانشجو فرهنگیان و اینکه تازه سه روزع که باهاشون برنامه داشتم و من عاشق رشته های پزشکی و اینام...ایشون بهم میگن صبح باید حاظری بزنی شبا حتنا گزارش انلاین باشی میگ چرا انلاینی ..کم بخوابی میگ چکار میکردی ک نخوابیدی ..یا بگی نخوندم ده تا علت میخواد حالم دیگ دارع بهم میخوره من از این طور ادما متنفرم ک انقدر پیگیر باشن برنامه هاشم فشردن من میگن فلان درسو خوندم نه خیلیی کامل الان یک فصل زیست رو برام تو دوساعت گزاشته من چه طوری یاد بگیرم خب یا میگ چرا تست نزدی تو دوساعتم😐الان رفتم بش گفتم هفتگی بهت گزازش بدم انقدرم پیگیر نباش بنظرتون وظیفشونه یا من حساسم😐😐اخه بدون اطلاع خانواده مشاور گرفتم چون پسر هم بود عذاب وجدان و ی حس بدی داشتم😐😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب کار مشاور همینه الانم دوران طلایی عیده تو باید با شرایط کنار بیای اگر واقعا پزشکی میخوای.و همچنین مشاور پسر برای یه دختر خوب نیست الان چون مشکلات بیشتری پیدا میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

سلام مبلغی بابتش پرداخت کردیدیانه؟

من هم مشاوربودم وپیگیریم زیادبودامانه دراین حدتازه چون رایگان هم بودازیه جایی به بعدگفتم خودتون بیاین هرسئوالی داریدبپرسیدهرچندمدت یه بارگزارش کلی بدیدنه اینکه وضعیتشونوچک کنم یابدونم کی بیدارندوکی خواب

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه بار بهش گفتم من صبحا نمیتونم حاظری بزنم میگه نه باید بزنی باید الان خب یکی صبح یاد نمیگیرع شبا یا ...

چقدر فشرده هست 😦

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

یه بار بهش گفتم من صبحا نمیتونم حاظری بزنم میگه نه باید بزنی باید الان خب یکی صبح یاد نمیگیرع شبا یا ...

این موضوع روباهاشون مطرح کنید

احتمالااین سختگیری هابخاطرخودتونه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

سلام مبلغی بابتش پرداخت کردیدیانه؟ من هم مشاوربودم وپیگیریم زیادبودامانه دراین حدتازه چون رای ...

۳۲۰تومن دادم بهش ..

ولی خب خیلی بدع چون پسرم هس نمیدونم من حساس شدم یا این طوری هستن کلا

بنظرت چکار کنم باهاش راحت نیستم

قبلش یه مشاور خانم پیدا کن و حتما حتما شرایطت را بهش بگو و بعدم با اون اقا قطع مشاوره کن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

این موضوع روباهاشون مطرح کنید احتمالااین سختگیری هابخاطرخودتونه

الان بهش گفتم هردوروز بهت گزارش بدم صبح هم حاظری نزنم من استرس میگیرم ولی یه مشاور داشتم خانوم بودن این طوری نبود فقط شبا گزارش میخواست همین