اگه یه زن دقیقا مث شرایط خودم 3 تا بچه داشته باشه حقوقشون در ماه 20 میلیون یا بیشتر باشه بیاد تاپیک بزنه بگه آقا نمیرسیم گرونیه زندگی سخت شده به سختی فراهم میکنیم مایحتاج زندگیمونو.....
همه میگن عیب نداره میگذره این دوره برا همه هست اشکال نداره ماهم اینجوری ایم سعی کن صرفه جویی کنی برنامه ریزی کنی ان شاالله ک برسی...تازه اموجی بوس و قلبم میزارن
حالا من بگم حقوقم دو یا سه تومن ولی برنامه ریزی میکنم صرفه جویی میکنم برا خودمو شوهرم سخت نمیگیریم
ولی برا بچهام خداروشکر همه چیز فراهم میکنیم شده از خودمون میزنیم ک ب اونا برسه بچهام شهربازیشونو میرن اسباب بازی لباس خوراکی بازی فکری و .... همه چیزشونو دارن
ولی کاش درامدمون بیشتر بود و بازم گرونی و جنس داره میره بالا بازم نمیرسیم
اکثرا اومدن توبیخم کردم تو ظالمی سنگدلی بی رحمی نفهمی بچها رو داری عذاب میدی زجر کششون کردی خدا ازت نگذره خدا بزنه تو کمرت و ....
بابا چتونه اونی ک ولخرجی میکنه رو میان با به به و چه جه تشویق و تحسینش میکنن ولی نوبت ما ک رسید همه با فوحش ازمون استقبال کردن
اخه تا کی تبعیض تا کی پول پرست و اهن پرست تا کی قضاوت نا بجا تا کی بی فرهنگی
دقیقا حکایتمون شده به رستوران شیک ک برن چند صدتومن انعام میدن ب گارسون ولی به دستفروش بیچاره ک سود ناچیزی میگیره از جنسی ک میفروشه اونقدر چک و چونه میزنن ک زیر قیمت میخرن ازش و ناله و نفرین میکنن ک بی کیفیت بوده😐
یه داستانی هست از زبون یه مردی ک زن و بچه داره مادرش داشت تعریف میکرد میگفت من همیشه انبار رو پر خوراکی میکردم واسه پسرم همیشه لباس و اسباب بازیش بروز بود همیشه بهترین هارو داشت پسرش بهش گفت کاش جای اونهمه ولخرجی الان پس اندازی واسن نگه میزاشتی ک کمرم زیر بار اینهمه گرونی و سختی خم نشه یعنی با یه خونه و یه ماشین گذاشتن واس بچه قانع نباشین جوری برنامه ریزی کنین ک همیشه واسه بچهاتون پشتوانه باشین بچه رو هر چی اسباب بازی بخری اخر عاشق یه اسباب بازی میشه و بقیه رو نگاه نمیکنه هر چقدر خوراکی بخرین فقط بچه رو بد غذا کردین هرچقدر لباس گرون بخری تا یکماه بیشتر نمیپوشه چون براش کوچیک میشه یا لک میگیره و نمیره ازش پس بچه رو قانع بار بیارین و صرفه جو تا همیشه به فکر اینده باشه و روشن فکر نه بد قلق و بلد نباشه زندگیشو جمع کنه
ن اونقدر بخیل و خسیس باشین و نه اونقدر ولخرج همیشه حد و حدود رو رعایت کنید تا بچه همیشه هدف داشته باشه برا زندگیش ...بعضیا تا پول گنده نیاد دستشون نمیتونن کاری کنن یا استارت برا هدفشون بزنن میشینن منتظر پول زیاد میشن و کاری نمیکنن ولی بعضیا با درامد کم شروع میکنن تا پول جمع بشه زیاد بشه تا باهاش استارت بزنن ...
خودتون ببینید ک کی کارش بهتره و موفق میشه زود 💪
نظراتتون و تجربیاتتون رو بگید تا بقیه استفاده کنن😘