2777
2789
عنوان

چک ۱۲ملیونی گم کردم

722 بازدید | 32 پست

سلام شوهرم به چک وجه حامل داد بهم گفت نگه دار گذاشتم زیر رومیزی خونه تکونی که میکردم یادمه برداشتم گفتم گم نشع نمیدونم گذاشتم کجا ولی هر جاییی به ذهنتون برسه گشتم پیدا نکردم عیدم زهرمارم شد

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢

شنبه اول وقت همسرت بره بانک اعلام مفقودی کنه 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه اول وقت همسرت بره بانک اعلام مفقودی کنه 

مال شوهرم نیست وگرنه چه غمی داشتم 

مشتری داده بهش اونم از یکی دیگه گرفته دست به دست شده

مال شوهرم نیست وگرنه چه غمی داشتم  مشتری داده بهش اونم از یکی دیگه گرفته دست به دست شده

باید جلوی چک بسته بشه چاره ایی نیست چون حامل هست خیلی خطرناکه سریع نقد میشه 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

فکر کنم وجه حامل نیست دیگه الان فقط به اسم هست 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
باید جلوی چک بسته بشه چاره ایی نیست چون حامل هست خیلی خطرناکه سریع نقد میشه 

بهش میگم میگه من چجوری پیداش کنم طرفو 

اخه مطمعنم گذاشتم یه جایی از خونه نبردم بیرون مگر اینکه انداخته باشم اشغال

فکر کنم وجه حامل نیست دیگه الان فقط به اسم هست 

نه عزیزم اونایی که برگه چکشون تموم نشده میتونن خرج کنن تا وقتی که دست چک جدید بگیرن

چیزای مهمو دم دست نذار هیچ وقت 

یجا براشون درست کن مدارکا رو اونجا بذار 

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺