2777
2789
عنوان

استوری شوهرم

611 بازدید | 30 پست

از دیشب که استوری اینستاشو دیدم دارم خودخوری میکنم معدم درد گرفته ولی میخوام سر این قضیه روش بهم باز نشه میدونم تا عصر میاد پیشم نمیدونم چه واکنشی بدم

(دوتا تاپیک قبل ترم گفتم...استوری دوستشو درمورد مست کردن تو عروسی ریپلای کرده و خودمونم چندروز دیگه عروسیمونه خودشم میخوره گاهی...عصبیم از این موضوع من سعی کردم تو دوران عقد خیلی بهش محبت کنم که بیخیال شه ولی فایده نداشت) 

شما بودی چیکار میکردی؟؟ 

من خودم به شخصه آدمای قلیونی و مشروب خورو رد میکردم اصلا نه به قیافشون کار داشتم نه به ثروتشون

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

هنوز عقدی از کاراش معده ت میسوزه در ادامه معده تو از دست میدی 

یا واقعا سعی کن بیخیال شی یا وانمود نکن حلش کن یه جوری

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز با مشروب خور ازدواج کردی الان ناراحتی؟ خب از اول باید فکرشو میکردی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من با کسی ازدواج کردم که نه حالا قلیون کشیده نه سیگار نه مشروب بهشم گفتم روزی بفهمم مهرمو میزارم اجرا بهدشم طلاق

گفتم همون حکمی که خیانت من برای تو داره ، اینا هم برای من همون طوره

خواهرم اون چیزا با محبت حل نمیشه سفت و محکم باید بهش بفهمونی البته بی بی احترامی 

شوهر منم کلا حساسیت داره به اینا بنده خدا یکی بکشه سیگار چیزی تو فضای بسته این از سرفه خفه میشه

از اول جواب مثبت نمیدادم عزیزم ، این نوعی اعتیاده و با محبت اینا ترک نمیشه باید خود شخص به خودش بیاد بخواد ، از نظر معنوی خودشو تقویت کنه به هر حال خدا حرام کرده

باز تشر بزن بهش جدی تر محکمتر

عجب 
عزیز با مشروب خور ازدواج کردی الان ناراحتی؟ خب از اول باید فکرشو میکردی

اگه از اول عقل الانمو داشتم که اینکارو نمیکردم 

من به عمرم ندیده بودم حتی

چون هیچ مشکل دیگه ای نداشتیم فکر میکردم بخاطر علاقش به من بعدها کنار میذاره