2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتم !مادرشوهرم!

1022 بازدید | 29 پست

پریشب خونه مادرشوهرم نزدیک ۴۰ نفر مهمون داشتن من از اول تا آخر مهمونی کمکش کردم تو کشیدن غذا،سالاد،ظرف شستن ک پدرم واقعا در اومد حتی یه تشکر نکرد ازم.من همیشه تو مهمونی هاش کمک میکنم حالا دیشب نزدیک ۲۰ نفر خونه ما اومدن همه فامیل شوهرم تنها بودم .مادرشوهرم از اول تا آخر مهمونی رو مبل نشسته بود لیف میبافت.اصلک کمکم نکرد حتی موقع کشیدن غذا ،من همه رو کشیدم تازه اومد.موقع ظرف شستن هم نیومد اینقدر خسته شدم ک نگو فقط شوهرم یکم کمک کرد.زن عموی مادرشوهرم وقتی دید کسی کمکم نمیکنه دستش درد نکنه اومد ظرف ها رو شست.درسته میگن نباید توقع از کسی داشت ولی من همیشه کمک کردم و هیچ موقع ازم راضی نشده ولی دیشب دیدم دست تنها بودم .رفته بود لیف میبافت

مادرشوهر که نمیتونه بیاد ظرف بشوره برای ما نهایت برای غذا کشیدن کمک میکرد

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازمه یه بار خونه خودش تو مهمونی لیف ببافی،ده دقیقه کافیه،از صد تا فحش بدتره به همین سوی چراغ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

خب قطعاباراولش که نبوده میدونی اخلاقش روکمک نمیکردی

بعدشم تومهمون بودی در حد ی جابجایی کمک میکرد کارگرکه نبودی اونهمه کارکردی حالاهم توقع داری بقیه مثل کارگرتوخونه ت کارکنن

من خودم ی هفته هم برم جایی دست به چیزی نمیزنم کسب هم بیادکارگرمیگیرم نمیزارم کسی دست به چیزی بزنه

برای سلامتی نی نی تودلم ی صلوات بفرست❤

امان از دست خانواده شوهر

منم دیشب مهمون داشتم آخرش یه دعوایی شد که نگو

مادرشوهرم با اخم و ناراحتی رفت و کلی هم حرف بهمون زد 

خدا به خیر بگذرونه فقط 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
۲۹ نفر مهمون دوتا ادم جوون نبود کمکت کنن ؟مادرشوهر نمیاد کار کنه که خونه عروس عزیزم

فقط شوهرم و زن عموی مادرشوهرم.برای چی کمک نکنه خونه پسرش.همش فامیلای خودشون بودن.دیگه یعنی غلط کنم خونش کمک کنم

لعنت الله علیها

منم به خداوندی خداتابحال مهمون خونه مادرشوهر نبودم اصلا نه به من نه به هیچکدوم بپه هاش نمیگه بیاین اونجافقط می خواد ازمون

منم سه شنبه مهمونش کردم تاشب اینجابود ورفت

دیروز زنگ زده فکر کردم می خوادتشکرکنه دیدم فقط گله که من تنهام بقیه بچه هام رفتن مسافرت واینا

منم گفتم با بد گذرونیها؟برگشته میگه مگه کجابودم؟منکه همش تنهام

اینقدر کفری شدم گفتم خونه مارامیگم که اومدین صبح تاشب

بازشمااینجااومدین ماکه دربست توخونه ایم

توی همه چی حتی مدل تختخوابش خودشو بادیگران مقایسه میکنه توی مهمونداری ابدا

حق باشماست