2777
2789
عنوان

شوهر رو مخ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 53 پست
تو اینستا برو میبینی  یا گوگل بزن سخنان رائفی پور در مورد سال تحویل

الان ک دیدم خب مشکلی نداره ک 

میگه با نوروز مخالف نیست ولی میگ عید غدیر خیلی مهمه میگ به اون بیشتر اهمیت بدین 

نوروز خوبه صله رحم هم هست شادی هم هس ولی دیگ خیلی بزرگ میکنیم و بریز و بپاش میکنیم در حالی ک خیلیاش اسرافه

بنده خدا چیزی نگفته ک 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.  میدونی چون هیچ کس نمیره تحقیق کنه. همین سرچ ساده داخل گوگل بزنی در مورد دینمون کلی اطل ...

موافقم من همیشه میگم هر مدی ک میاد هر حرفی ک زده میشه یه بار به عقل رجوع کن یه بار به دین 

ببین نطرشون چیه 

بعد دنبال کن 

هر مدی اومد ادم چشم بسته دنبال کنه دیگ خیلی زیادیه عقل دکوری محسوب میشه اونوقت 

البته باید بگم خیلی از مسایل در این دخیلن مثل غدا و خوراکی ک ما میخوریم میتونه تو ساده قبول کردن مسائل موثر باشه

الان همشمیخوان کاری کنن ادما بدنشون سرد بشه و ترسو بشن هر مد و گرایشی اومد بگن اره اینم میشه چرا که نه 

یه روز میگن پاچه شلوارتونو کوتاه کنید 

یه روز میگن فلان تیپ رو بزنید و اینا 

از مسایل اصلی زندگی دور میشن همه سطحی و بیخود میشن

فقط باید مراقب بود 

خدا خودش ظهور رو نزدیک کنه 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
اره خب همه جور ادم هست مذهبی هم هست ک میگه زن باید حتما چادر بزنه صداشو مرد غریبه نشنوه و از این جور ...

اوهوم 

موافقم من همیشه میگم هر مدی ک میاد هر حرفی ک زده میشه یه بار به عقل رجوع کن یه بار به دین  ببی ...

وای دقیقا. مخصوصا شلوار پاره ای که جدیدا مد کردن.🤢

واقعا نمیدونم هدفشون چیه. حالا این افرادی که میپوشن طفلیا نمیدونن فقط کاش برن تحقیق کنن ببینن اصلا شلوار پاره از کجا اومده. 

فقط از خدا میخوام همه به راه راست هدایت شیم. دوره سختی شده

وای دقیقا. مخصوصا شلوار پاره ای که جدیدا مد کردن.🤢 واقعا نمیدونم هدفشون چیه. حالا این افرادی که می ...

الهی امین 

انشالله بتونیم دین خودمونو حفظ کنیم ماهم مثل اونا نشیم