2777
2789
عنوان

شوهر رو مخ😐

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 53 پست
رائفی پور سرتا پا دروغه تعجب میکنم سخنرانی اینو گوش میدین  کسی ک با نوروز مخالفه

دروغ نیس.

یکی از علت های که با ۱۳ بدر مخالف هست میدونی علت چیه؟؟ 

چون در زمان قدیم تو همچنین روزی سر هزاران ایرانی رو اعم از نوزاد و بچه و زن و مرد بریدن.اونم یهودیان.

حالا ایرانی های الان دارن همون روز رو به اسم طبیعت جشن میگیرن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم خوشا به سعادتت با همچنین همسر نمونه ای. خودت کلاه خودت رو قاضی کن. تو این دوره زمونه ...

وای اره منم دیدم تو تلگرام کانال هایی هست ک زن بیچاره مثلا با لباس خونه بوده عکسشو مرد عوصی گذاشته میگه نطر بدید بلان جاش خوبه یا چی ؟

خیلیی بی غیرتن اصلا ادم نیستن

تازه تو این دوره زمونه هستن ادمایی ک تا میگی نماز و روزه انگار میگی میخواییم قرون وسطایی زندگی کنیم میگن در اون حد مدهبی نیستم ! بگو بنده خدا پس الکی تو فرم هانوشتی دین اسلام ک بگن اره مسلمونه خخخ

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
دروغ نیس. یکی از علت های که با ۱۳ بدر مخالف هست میدونی علت چیه؟؟  چون در زمان قدیم تو همچنین ...

اولا اون با نوروز مخالفه ن  ۱۳‌بدر اون اصلا ایرانی رو قبول نداره میگه ما مسلمونیم عیدمونم قربان هست و غدیر   میگه بهار شد ک شد ب جهنم

اره صد بار دیدم  زیاد دروغ میگه من صدیگبار ازش شنیدم

فکر نکنم 

اگه کانالش رو دارین بفرستید 

با مدرک صحبت کنید 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
وای اره منم دیدم تو تلگرام کانال هایی هست ک زن بیچاره مثلا با لباس خونه بوده عکسشو مرد عوصی گذاشته م ...

اره خب همه جور ادم هست مذهبی هم هست ک میگه زن باید حتما چادر بزنه صداشو مرد غریبه نشنوه و از این جور مزخرفات

وای اره منم دیدم تو تلگرام کانال هایی هست ک زن بیچاره مثلا با لباس خونه بوده عکسشو مرد عوصی گذاشته م ...

دقیقا.  میدونی چون هیچ کس نمیره تحقیق کنه.

همین سرچ ساده داخل گوگل بزنی در مورد دینمون کلی اطلاعات میاره. آدم باید تحقیق کنه.

من میگم چطور در مورد موضوعات دیگه سریع میریم تحقیق میکنیم ولی تا اسم نماز و روزه و حجاب میشه میگیم فلان و اینا.

جدیدا بی‌دینی داره ترویج پیدا میکنه. یه سری چیزا می‌شنوم مغزم سوت میکشه.  واقعا با خودم میگم یعنی اینا نمیترسن واقعا؟؟؟ 

میگن نگه داشتن دین تو آخرالزمان مثل نگه داشتن آتیش تو دست هست. آدم آتیش رو میتونه نگه داره؟؟؟ نه. الانم با این همه شادی های الکی خوش و بی بندو باری ها نگه داشتن دین اینجوری شده.

واقعا عاقبت بخیری مهمه