2777
2789

بچه ها من اولا دینبال ارایشگری بودم بعرش ناخن کاری ولی دیدم همش باید یکجا کارکنم شو چندسال مشتری جمع کنم موادش گرون بود خیلی اذیت شدم . چند بار از این شاخه به اون شاخه شدم ‌‌

. الان دوست دارم یه واری باشه زود پیشرفت کنم حقوقم زود بالابره ؟بین فتوشاپ ارتیست و کد نویسی گیر ردم . میخوام کلاساشو برم ولی خیل هزینه داره 

نظر شماها چیه ؟ شاغلید ؟ به شغل تون علاقه دارید ؟ راضی هستید ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره آرزوی تو دستور توست از کوین ترودو رو‌ بصورت زیرنویس تهیه کنید و انجام بدید تا به هدفتون برسید

چی هس

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دوتاش خوبه البته اگه علاقه داری

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اگه ناخن کاری رومیچسبیدی الان هم حرفه ای شده بودی هم درآمد بالاداشتی

عمر محدوده ونمیتونی مدام ازمون وخطا کنی یه کاری که عاشقشی روشروع کن وادامش بده توقع نداشته باش سریع به درآمد بالابرسی استمرار واموزش مداوم تورو به موفقیت میرسونه

اگه ناخن کاری رومیچسبیدی الان هم حرفه ای شده بودی هم درآمد بالاداشتی عمر محدوده ونمیتونی مدام ازمون ...

من اصلا محیط ارایشگاه رو نمیتونستم تحمل کنم . نمیدونم به چه کاری علاقه دارم 

کلا نمیدونم به چی علاقه دارم فکر میکنم به کار های پست صحنه سینما علاقه دارم ولی اون فقط تخیله چون به سینمای ایران علاقه ندارم و چند نفر از فامیلامون به سینما و تئاتر و خوانندگی علاقه داشتن ولی شکست خوردن و به هیچ جا نرسیدن