2777
2789
عنوان

قنداق سوییسی

9633 بازدید | 21 پست

به نظر شما قنداق سوییسی یا همون اغوشی بگیرم ؟ کسایی که تجربه دارن بگن اصلا بدردشون خورد ؟ من چون تجربه خوبی از بچه اولم ندارم که هی بغلش میکردن و دخترم خسته میشد و گریه میکرد و پدرخودش و منو درمیاورد میخوام بدونم اگه اغوشی مفیده بگیرم واسه سیسمونی 

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قنداق سويیسی با اغوشی دوتا چیز متفاوته

اون اغوش گیر هست که شکل کیفه، میبندن به کمر و بچه رو میزارن توش ، به قنداق سوییسی اغوشی هم میگن

آره من گرفتم تا ۴ ماهگی کلا تو اون بود خیلی خوب بود واقعا اون نبود پدر بچم در میومد مخصوصا که نارس و ریزه میره بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من گرفتم هنوز نیومده که استفاده کنم اما فکر میکنم خوب باشه تو خونه بخوای بغلش کنی راحت میزاری داخلش ...

من واقعا موندم که بگیرم یا نگیرم ،اخه پاهاش اویزون میشه ضرر نداره واسه پاهاش؟ الان عکسشو میزارم

اون اغوش گیر هست که شکل کیفه، میبندن به کمر و بچه رو میزارن توش ، به قنداق سوییسی اغوشی هم میگن

ما به همون کیفه میگیم اغوشی سرچم گنید اغوشی نوشته شده..

من سوئیسی استفاده کردم یعنی ست با تشک گارد دار اینا بود.

من کلا با اون میحوابوندم 

ولی بری شیردهی نمیشد

💕

من واقعا موندم که بگیرم یا نگیرم ،اخه پاهاش اویزون میشه ضرر نداره واسه پاهاش؟ الان عکسشو میزارم

واقعا بستگی داره من استفاده نکردم سختم بود اما بقیه اطرافیان خیلی راضی بودن🤷‍♀️

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
ما به همون کیفه میگیم اغوشی سرچم گنید اغوشی نوشته شده.. من سوئیسی استفاده کردم یعنی ست با تشک گارد ...

اینی که میگم اینه ، برای بغل کردنش اینا ، از اون دو تا سوراخ پایینی پاهاش اویزون میمونه موقع بغل کردن

واقعا بستگی داره من استفاده نکردم سختم بود اما بقیه اطرافیان خیلی راضی بودن🤷‍♀️

عکسشو فرستادم ببینید اینه؟

برا ماهای اول خوبه دیگه قد بچه اونقدر بلند نیست که پاهاش بخواد آویزون بشه 

والا اون عکسا که من تو اینستا دیدم بچه یکماهه پاهاش اویزون شده بود نمیدونم شاید سایز بندی دارن 🤷🏽‍♀️عکسشو فرستادم ببینید چطوریه ،از دو تا سوراخ پایینی پاهاش اویزون میشن

من تو اطرافیان دیدم خیلی راضی بودن .اما خودم خریدم استفاده نکردم بچم درشت بود با پتو راحت تر بودم با ...

عکسشو فرستادم ببینید اینو میگین؟ من اگه بگیرمم فقط واسه جلوگیری از کوفته شدن بدن بچه بخاطر بغل کردنا میگیرم