2821
2789
عنوان

عشق بچگیم

140 بازدید | 21 پست

میخوام از عشق بچگیم بگم👀

حدود ۱۰ سالم بود ک عاشق نوه ی همسایمون شدم

من اسم اینو نمیزارم دوست داشتن،واقعا عاشقش بودم💛

انقدری عاشقش بودم ک کل دوستام و کل دخترای محل فهمیده بودن...

سر اسمش با این و اون دعوام میشد ک چرا تو گفتی منم دوسش دارممم؟!🤬

همیشه توهم بوی عطرشو داشتم..

وقتی میومدن به مامان بزرگش سر بزنن زمان مشخصی نداشتن،اما اونروز من احساس میکردم بوی عطرش کل محل رو برداشته

بعد ک میومدم بیرون میدیدم بلهههه ماشین باباش جلوی خونه ی مامان بزرگش پارکه

کل آیندمو تو ذهنم با اون ساختم

اصن نمیتونستم کسی رو جایگزینش کنم 

از نظر من اون بی نقص ترین ادم روی زمین بود

وقتی میدیدمش هول میشدم،قلبم تند تر میزد،دستام عرق میکردن،حتی باهاش حرف هم نمیزدم چون پیشش لال میشدم

همه جا دنبال یه رد و نشون ازش بودم ک بتونم دلتنگیمو بر طرف کنم همه جا دنبالش میگشتم همه جااااا

من واقعا عاشقش بودم،حالا هر کی هر چی میخواد بزاره اسمشو

من فک میکردم اونم دوسم داره،اخه رفتاراش نشون میداد،اما خب مطمئن نبودم

الان ۱۷ سالمه و اون ۱۹ سالشه پارسال فهمیدم با یکی از فامیلامون رل زده،دست و پام یخ کرد و در عین حال قلبمم نسبت بهش سرد شد

وانمود میکنم نمیخوامش،تا ندیدمش خوبم اما همین ک میبینمش باز قلبم میلرزه

به نظر شما اسم این حس چیه؟

اسمش عشقه شاید ولی سعی کن فراموشش کنی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمش عشقه شاید ولی سعی کن فراموشش کنی 

کاش بتونم😔...

اون ک منو‌ نمیخواد 

نگران زندگی ایندمم،میترسم نتونم از عشقش دست بردارم،چجوری ازدواج کنم با یه نفر اما دلم‌پیش یکی دیگه باشه؟🥲

کاش بتونم😔... اون ک منو‌ نمیخواد  نگران زندگی ایندمم،میترسم نتونم از عشقش دست بردارم،چجوری ا ...

از یه روانشناس کمک بگیر فدات شم مطمعن باش فراموشش میکنی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

دارم عطر یه پسر‌بچه ۱۲ ساله رو تصور میکنم ک کل کوچه رو برداشته 

این حس من بود،

عاشق ک بشی همه چیز طرفت یه طور خاصیه،من خبر نداشتم ک اومده اما از حسی ک بهش داشتم میفهمیدم همین نزدیکیاس

خدا نکنه عزیزم حتما این کارو میکنم،چون خیلی درگیرشم

خیلی هم عالی انشالله که فراموشش میکنی❤

نه به کودک همسری

😂😂

عاشق نشدی!

بدونی چیه عشق

اصن عاشق ک بشی دیوونه میوونه میشی😅

اگه عشقت پیشته خدا حفظش کنه

اگه نیس ایشالا به هم برسین

اما ارزو میکنم عاشق نشی تا زمانی ک عشقت دو طرفه باشه

عشق یه طرفه خیلی دردناکه