2777
2789
عنوان

کمکم کنید

126 بازدید | 11 پست

مهمون از شهرستان اومده چی کار کنم شوهر دعوتشون نکنه بچه هاش خیلی شلوغن کلا خونه رو پشت رو می کنن ازشون متنفرم به شوهرم بگم میگه تو چشم دیدن اون هارو نداری یه سیاستی چیزی بگین

اگه خونتون کوچیکه بگو بچه هاش ماشالله پر انرژین بیان خونه ما اذیت میشن نمیتونن بازی کنن  چون خونمون کوچیکه

اگرم خونتون‌ کلا اپارتمانه حالا چه بزرگ چه کوچیک بگو تو آپارتمان بچه ها اذیت میشن . یهو همسایه شاکی میشه و میان بهمون بگن مامان و بابای بچه خجالت میکشن

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه آپارتمان نیست

پس بهونه ای نداری عزیزم 😅

اشکال نداره تحمل کن بخاطر ثواب مهمونداری

مهمون حبیب خداس

از این زاویه نگاه کن برات راحت میگذره طول مدت اقامتشون 😁

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

کم کمش شام میان صبحونه می خورن میرن

بذار بیان عیب نداره اگ یک شبه.... ولی اگ خیلی تمایل نداری سرتو دستمال ببند ی دوسه تا مسکن الکی بنداز ببزون جعبه اش بذار کنار دستت ک فک کنه درد داری برو زیر پتو یعنی تب داری بعدم الکی اووق بزن .... اه و ناله الکی....