2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 44 پست
عزیزم مامان من این بیماری رو داشت دکتر اعصاب و روان رفت ۲ سال دارو مصرف کرد و خوب شد خداروشکر بیما ...

نه کلا توی سنی نیستم که اجازه داشته باشم کاری بدون اطلاع انجام بدم و بی اطلاع جایی برم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش دارم سعی می کنم همین کار بکنم. ممنون 

موفق میشی تلقین نکن 

اگه بدونی مدیریتش دست خودته واقعا اروم میشی 

من قرص ضد اضطراب هم بعضی وقتها میخورم نورتپتین 

خیلی ضعیفه ولی کمک میکنه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بار اول خیلی ترسیدم نمیتونستم بلندش کنم همونجا دراز کشید و اب دادم خوردم کمی بعد بهتر شد،با من بحث و ...

اینکه آدمی در مورد بیماری خودش اطلاعات نداشته باشه خیلی بده 

در این مورد مطالعه کنید 

لازم نیست حتما به همسرتان این قضیه رو تفهیم کنید که پانیک دارند 

در موردش بپرسید و حتما مطمئن بشید که دچار پانیک هستند یا مشکل چیز دیگه ای هست 

در زمان وقوع حمله بدانید هیچ خطر جسمی طرف شما رو تهدید نمیکنه ....

عذر میخوام قبلا اختلال استرس پس از سانحه داشتن ؟

یعنی در شرایطی که بار روانی سنگینی براشون ایجاد کرده باشه مثلا فوت یک عزیز یا ....‌

قرار گرفتن ؟

گاهی پانیک از نشونه های استرس پس از سانحه هست 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
نه کلا توی سنی نیستم که اجازه داشته باشم کاری بدون اطلاع انجام بدم و بی اطلاع جایی برم. 

پس براشون توضیح بده این مشکل هم یه چیزی مثل قند خون بیماری های قلبی فشار خون و اینا هست و خیلی چیز طبیعیه که براش پیش دکتر بری

نمی تونم اینقد راحت بگم. سخته برام 

فقط مشکل پانیک نیست 

پانیک میتونه تبعات بدتری هم داشته باشه 

دوری از اجتماع 

و مهم تر از همه ترس .....

مجبور میکشید تا آخر عمر با ترس این حمله زندگی کنید 

باید سریع تر روند درمان رو پیش بگیرید 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
نمی تونم اینقد راحت بگم. سخته برام 

چندسالته؟ 

اگر که بزرگ هستین خودتون به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید یا آنلاین مشاوره بگیرید

با مادرتون حرف بزنید اگر رابطه ی خوبی با هم دارید

یا با یکی از اعضای خانوادتون که باهاش خوبید و رابطه ی خوبی دارید بگید

نه من دکتر نرفتم خودم از توی سایت های اینترنتی گشتم و علاعمم مطابقت دادم و متوجه شدم پانیک دارم البت ...

عزیزم بدون دارو درمان سخته،خدارو شکر حتماً حملات خفیف داشتین که خونوادتون متوجه نشدن،من از وقتی کرونا اومده حملاتم زیاد شده بود ولی رفتم دکتر ۹۰درصد خوب شدم ،اول دکتر بعد هم خودتون باید به خودتون کمک کنین،اینا همش تلقینه،همیشه آیه الکرسی بخون آرومت میکنه

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
اینکه آدمی در مورد بیماری خودش اطلاعات نداشته باشه خیلی بده  در این مورد مطالعه کنید  لا ...

راستش نمیدونم ولی یکی از خواهراشم همینجوری میشه 

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
پس براشون توضیح بده این مشکل هم یه چیزی مثل قند خون بیماری های قلبی فشار خون و اینا هست و خیلی چیز ط ...

انشاالله که بتونم بگم. ولی خب نمی دونم ولی باید یه جوری بگم. ولی احساس می کنم بگم بهم بگن ادا در نیار پاشو تو که چیزیت نیس

چندسالته؟  اگر که بزرگ هستین خودتون به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید یا آنلاین مشاوره بگیری ...

نوجوانان هستم. کلا گفتن این موضوع سخته برام ربطی به رابطه و اینا نداره... 😥😥😥