2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه سری موردای خوب داره ینی الکی ان

ببین من تا تهش رفتم تجربه خودمو میگم مورداشون جوریه که تو مثلا اگه سطح ۳  هستی ی سطح ۲ میاد خواستگاریت همشون ی جورین که دنبال ی پله بالاتر از خودشون می‌گردن اکثرا بی پولن من حتی ی دونشونو راه دادم خونه اولن چهرش به دلم ننشست بعدش متوجه شد م الکی نوشته خونه دارم بعدشم مادرش خیلی دروغ میبافت حرف مهریه زدن ما گفتم برا دختر خودتون چن تا انداختید گفتن ۱۱۴ بعد مادره انتظار داشت من به ۱۴ تا سکه رضایت بدم  اکثرا هم ادمای مذهبی توشون داره البته به ظاهر مذهبی

ببین من تا تهش رفتم تجربه خودمو میگم مورداشون جوریه که تو مثلا اگه سطح ۳  هستی ی سطح ۲ میاد خوا ...

ممنونم عزیزم از اینکه تجربه خودتو با من به اشتراک گذاشتی پس بیخیال اونم میشم انشالله خوشبخت بشی گلم

سلام دوستان

منم اولش نمی‌دونستم این سایت چیه و فکر میکردم مثل این سایتهای نامعتبر و غیراخلاقیه ولی ...

✔️ مجوز رسمی داره

✔️چندین بار در رسانه پخش شده شبکه 3 و...

✔️فقط و فقط در زمینه ازدواج دائم و تک همسری فعالیت میکنن ( نه صیغه و دوستیابی و چند همسری)

✔️اطلاعات کامل رو میگیرن مثه کارت ملی و صفحه دوم شناسنامه و کلا صحت مجرد بودنتون رو در میارن

✔️اطلاعات شخصی شما هیچ جا درز پیدا نمیکنه ، محرمانه میماند

✔️مادر دختر و مادر پسر را به هم معرفی میکنند تا قرار خواستگاری را مادرها بذارند نه خود دختر و پسر

✔️عزیزانی که میگین زشته و عیبه، پسری که اومده ثبت نام کرده و تمام اطلاعاتشو داده قصدش یه ازدواج سالم هست و دنبال یه دختر سالم هم میگرده اگه اومده تو همچین سایتی و شما رو تو همچین سایتی پیدا می‌کنه یعنی شما هم دنبال ازدواج سالمی در ثانی این سایت خانواده هارو باهم آشنا می‌کنه ، یعنی شماره مادر دختر را میدن به مادر پسر ، و مادر پسر زنگ میزنه قرار ملاقات و خواستگاری میذارن کاملا سنگین رنگین و مودبانه...

✔️ پشتیبانی دارن ، تو ایتا هم هستن و کاملا توضیح دادن که به چه صورت هست

✔️نه عکس از شما و نه عکسی از طرف مقابل نخواهید دید ، اولین ملاقات دختر و پسر طی همان جلسه ای هست که مادرها وعده میکنند.

(( دقیقا مثل یک ازدواج سنتی که یک واسطه دو نفرو به هم معرفی می‌کردند قدیم مادربزرگ‌ها ))