2777
2789
عنوان

داستان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 8270 بازدید | 168 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا نمیدونم چطور تونست این کار رو با دختر بیچاره بکنه چرا حقیقتو بهش نگفت اونم وقتی که دید داره از ...

سلام دوست عزیز من امروز این داستان خوندم خیلی زیبا بود و دلم حسابی کرفت فقط یه چیز نفهمیدم سحر باکره بود یانه؟

میشه از جنبه مثبت هم بهش نگاه کرد اگه رابطه اون و سعید شکل نمیگرفت شاید گول کسی رو میخورد و ازدواج میکرد و اینهمه پیشرفت نمیکرد یا اگه این رابطه نبود شاید با اون همکلاسیش ازدواج میکرد و بیشتر ضربه میخورد نه استقلالی بود نه خارج رفتنی میشد یه کلفت با یه شوهر روانی زیر دست مادرشوهر خداروشکر عاقل بوده و گیر ادمای روانی نیوفتاده انشالله زندگی خوبی براش رقم بخوره و بهش بگو ادمای بد میان تجربه بشن که اشتباه بدتری نکنی بگذرو فراموش کن فقط سعی کن پیشرفت بیشتری کنی الانم که کشور دیگه ای هستی تونستی خواهراتو هم ببر یا مامانتو نزار زیر دست پای دوتا مرد بی عرضه بیکار بمونن اینجوری خانواده امن خودتم داری و نیازی به کسی نیست خواهراتم اونجا کار میکنن زندگی شونو میسازن امیدوارم موفق باشین