2777
2789
عنوان

حرف مردم چقد براتون اهمیت داره؟؟

170 بازدید | 17 پست

اگه کسی بگه هیچی دروغ محضه آدم خواه ناخواه در بعضی موارد به مردم دقت میکنه 

اما بعضیا ریلکسن بعضیا مث من ناراحت میشم اضطراب میگیرم که چرا فلانی در مورد من نظر میده بگین چیکار کنم ک ب پشمم نباشه 

پ.ن:بیچاره مامانم تا میاد درد و دل کنه داد و فریاد میکنم میگم نگه تا فکرممشغول نشه چیکار کنم دست خودم نیس

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

به نام خدا هیچ اهمیتی نداره تمام

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیج

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...

باورکن هیچی همشون میمیرن بی خیال ارزش ندارن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بهش میگن کمبود اعتماد به نفس من ادم اجتماعی ای هستم اما اصلا اعتماد به نفس ندارم    من خیلی حرف مردم برام مهمه یه سری جاها و افراد نه اما حرف نزدیکام برام مهمه و خیلی تاثیر مخرب روم میزاره

..........

من سر همین حرف لعنتی اطرافیانم رفتم  زیر تیغ جراحی بینی تیر سال گذشته نتیجش شد گند رو گند لعنت به حرف سوزنده مردم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

۰ درصد

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

اهمیت داره و تا چند روز بشدت درگیرم میکنه و ناراحت میشم کم کم سعی میکنم آروم بشم و یادم نمیره

چون خودم سرم تو زندگی خودمه و با کسی کاری ندارم دوست ندارم کسی حرف پشت سرم بزاره

درگیر زندگی و همسر و پسرم هستم تو زندگی کسی سرک نمیکشم