2777
2789
عنوان

انقدر خستم😭

175 بازدید | 19 پست

انقدر خسته وتنهام دلم میخاد بمیرم خدایا چی میشه امشب بخوابم دیگه صبح بیدار نشم دیگه تحمل ندارم خدایا😭😭😭😭

حسبی الله♥                                                                 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا🙁

خیلی حالم بده بخدا این همه مشگلات دارم 😭😭امشب انقدر گریه کردم که قلبم درد میکنه

حسبی الله♥                                                                 
خیلی حالم بده بخدا این همه مشگلات دارم 😭😭امشب انقدر گریه کردم که قلبم درد میکنه

عزیزم☹️انشاالله مشکلاتت حل شن🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خدا نکنه چی شده؟ 

خیلی مشگلات دارم خیلی تنهام دیگه خستم بخدا😭😭😭امشب انقدر گریه کردم که قلبم درد میکنه

حسبی الله♥                                                                 
همه مشکل دارن تو تنها نیستی عزیزم😔

بخدا هی میگم درست میشه ولی بدتر میشه دلم مرگ میخاد😭😭😭

حسبی الله♥                                                                 
چی شده خودتو نباز رفیق تو اینطور به خودت بگی از دیگران چه انتظاری میتونی داشته باشی اعتماد به نفس دا ...

بخدا دیگه کم اوردم خستم😭😭😭

حسبی الله♥