2777
2789
عنوان

بچهای تجربی بیایین

95 بازدید | 12 پست

دوستای تجربی یا کسایی ک دانشگاه قبول شدین لطفا بگین زیست و چجوری میخونین من خیلی میخونم اما بازم نمیتونم تست بزنم یعنی ب حدی از نا امیدی رسیدم ک میگم کلا رشتمو تغییر بدم

خواهشا ی راهی چیزی بگین کتاب کمک درسی ک خوب باشه وبشه راحت تر تست زد ی چیزی بگیننن

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

اول کتاب رو بخون بادقت 

بعد برو سراغ تست مهم نیست درست یا غلط 

اینجا مهم ترین مرحله ست تحلیل کن ببین کدوم قسمت رو متوجه نشدی برگرد بخونش نکات تست رو کنارش یادداشت کن 

با تست که یادبگیری متوجه میشی طراح سوالا به چه چیزایی توجه میکنن

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
اول کتاب رو بخون بادقت  بعد برو سراغ تست مهم نیست درست یا غلط  اینجا مهم ترین مرحله ست ت ...

اخه میدونی کتاب خیلی گنگ توضیح داده 

منم هنوز دهمم واقعا هیچی از زیست نمیفمم و اینکه اصن سالای قبل زیست نداشتم

معلمم فقط از جزوه کار میکننه باهامون 

خودمم کتاب و میخونم اصلا متنش و متوجه نمیشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونی کتاب خیلی گنگ توضیح داده  منم هنوز دهمم واقعا هیچی از زیست نمیفمم و اینکه اصن سالای ...

اگه تو یادگیری و مفاهیم مشکل داری برو سایت آلا ویدئو های آموزشی رایگان رو نگاه کن خیلی بهت کمک میکنه 

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
اگه تو یادگیری و مفاهیم مشکل داری برو سایت آلا ویدئو های آموزشی رایگان رو نگاه کن خیلی بهت کمک میکنه ...

نه تو یادگیری مشکل ندارم

فقط نمیتونم تحلیل کنم بلد نیستم.

نه تو یادگیری مشکل ندارم فقط نمیتونم تحلیل کنم بلد نیستم.

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه

اما انگار ی جورایی حس میکنم کلا هرچقدم بخونم بازم نمیتونم تست بزنم توزیست

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه اما انگار ی جورایی حس میکنم کلا هرچقدم بخونم بازم نمیتونم تست بزنم ...

بهت گفتم روش رو فقط باید صبور باشی من خودم تستای آموزشی رو نصف بیشتر و غلط میزدم 

ایرادی ندارد فقط نکات رو باید از تست دربیاری و با تحلیل درست دیدگاه طراح رو بفهمی

بهت گفتم روش رو فقط باید صبور باشی من خودم تستای آموزشی رو نصف بیشتر و غلط میزدم  ایرادی ندارد ...

شما رشتت چیه گلم

از درصدات تو ازمون راضی؟ ببخشید خیلی حرف میزنم

آره راضیم

این چه حرفیه عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم 

ی پیشنهاد دارم برو سایت انجمن کنکور تو گوگل بزنی میاره 

روش های خوندن درس ها هست رتبه برتر زیاد هست اونا تخصصی تر میتونن کمکت کنن

آره راضیم این چه حرفیه عزیزم خوشحال میشم کمکت کنم  ی پیشنهاد دارم برو سایت انجمن کنکور تو گوگ ...

ممنون زدم تو نت

فقط ی سوال دیگم بپرسم رفع زحمت کنم اینکه فیلمای الا رو میبینی و درصدات خوب شده؟

ممنون زدم تو نت فقط ی سوال دیگم بپرسم رفع زحمت کنم اینکه فیلمای الا رو میبینی و درصدات خوب شده؟

من برای فصلی که مشکل داشتم دیدم و بهم کمک کرد

بیشتر با تست و مرور که درصدام خوب میشن 

البته من فارغ التحصیلم قبلا خوندم اینارو 

ولی بهت قول میدم با تکرار و تست بهترین درصد و کسب میکنی