2777
2789
یعنی چی؟میگن برای بخت گشایی هم خوبه

من اینو نشنیدم

برای بخت گشایی چله ی حدیث کساء بخون

اگر بستگی از سمت آدما احساس میکنی یعنی طلسم و جاده سوره ی بقره و جن بخون

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
من اینو نشنیدم برای بخت گشایی چله ی حدیث کساء بخون اگر بستگی از سمت آدما احساس میکنی یعنی طلسم و ج ...

تا چندوقت سوره جن ‌بقره بخونم؟

راستش دیگ خواستگار ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینو نشنیدم برای بخت گشایی چله ی حدیث کساء بخون اگر بستگی از سمت آدما احساس میکنی یعنی طلسم و ج ...

میگن رزق و روزی و زیاد میکنه هربستگی داشته باشی موثر هست برای باز شدن بستگی 

تا چندوقت سوره جن ‌بقره بخونم؟ راستش دیگ خواستگار ندارم 

چند سالتونه ؟

چله بگیر سوره ها رو

قبلا داشتی ؟

من بهر که خوانم غزل حافظ و سعدی ، در شهر غریبی که در آن فهم سخن نیست ... ♡{همیشه عشق باشد ، همیشه برکت}♡ ... °•°•°○درویشِ بی ریش○°•°•° ... [بد سرپرست تنهاتر از بی سرپرستِ] ... |بعضی وقتا انقدر دردا زیاد و سنگینن که یه جفت گوش شنوا برای شنیدنشون کافی نیست و آرومت نمیکنه| ...
منظورتون خواستگاره؟بله داشتم مگه میشه دختری خواستگار نداشته باشه

ببخشید عزیزم تا میخواستم جوابتو بدم گوشیم خاموش میشد خرابه 🌹

همینو میخواستم بگم اگر میومدن و یهویی الان دیگه پیشنهادی نیست بهتره چله هایی رو که گفتم بگیری البته حرز هم اگر گفتن خوبه یعنی هست ...

در کل چیزایی که من و اطرافیانم تجربه کردیم ایناس

چله های زیارت عاشورا،حدیث کساء،سوره ی طه،سوره ی حشر

دعای فرج الهی عظم البلاء،دعای توسل

نماز جعفر طیار ختم قرآن و نماز اول وقت

هر کدوم تونستین اینا همه گره گشا ❤