2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میخورن بعد رو هوان😂

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
مشکلی نداری با این قضیه؟ 

مجردم

ولی اگه همسرم بخاد بخور نه ولی کممم😑که هر روز هفته یا هر ماه 

چند ماهی یه بار

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
مجردم ولی اگه همسرم بخاد بخور نه ولی کممم😑که هر روز هفته یا هر ماه  چند ماهی یه بار

اها

ولی بنظرم موقع ازدواجت خیلی سختگیر باش رو ویژگیهاش بقیه چیزا درست میشه

اها ولی بنظرم موقع ازدواجت خیلی سختگیر باش رو ویژگیهاش بقیه چیزا درست میشه

مرسی عزیزم

خارج از اون باشه مشکلی ندارین؟؟  کلا نظرتون درمورد مشروب چیه؟؟ گاهی استفاده کردن؟

خودم مصرف نمیکنم و در مورد دیگران نظری ندارم 

طبعا با کسانی که رفتارشون بعد مصرف تغییر میکنه کمتر معاشرت میکنم 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

واسه ما چندسالیه میدونم جوونامون بعضیاشون میخورن  الانم مراسم خودمه و ازین که دوستای شوهرم این ...

سلام دوست گرامی.

ازت خواهش میکنم هر جور که هست همسرت رو از این راه دورش کن. نذار به هیج عنوان بخوره. ازت خواهش میکنم.

خدا به ما رحم کرد ۲ روز پیش.

ما خانواده مذهبی هستیم ولی متاسفانه همسر آبجیم مصرف کرده بود یه مقدار ۲ روز پیش با آبجیم و خواهر زادم بیرون بودن که تصادف کردن. خدا آبجیم و خواهر زادم رو دوباره به ما داد.

ازت خواهش میکنم نذار بخوره‌ 

با بزرگتر یا مشاور صحبت کن نذار بخوره‌.

هم گناه داره هم عواقب دیگه میاره‌

خواهش میکنم ازت. توام خواهر من. ازت خواهش میکنم نذار بخوره.

قول میدی؟ خواهش کردما.

سلام دوست گرامی. ازت خواهش میکنم هر جور که هست همسرت رو از این راه دورش کن. نذار به هیج عنوان بخوره ...

نمیدونین چقد تو این یکسال خون خوردم سر این قضیه چقدر حرص خوردم ولی شوهرم ازم میخواست به هیچکس نگم و یه راز باشه بینمون

الان مدتیه میبینم دوستاش راحت تو اینستا تگش میکنن و خودشم استوری های مرتبط با این قضیه میذاره و انگار واقعا براش مهم نیس کسی بفهمه

نمیدونم ولی حس میکنم ادم بالغ رو نمیشه به زور از کاری منع کرد تا وقتی خودش نخواد من چیکار میتونم کنم؟؟ 

تو این مدت میخواستم طوری رفتار نکنم که مقاومت نشون بده 

کم تذکر دادم و هربار کوتاه

اما نمیدونم برخورد درست چیه

نمیدونین چقد تو این یکسال خون خوردم سر این قضیه چقدر حرص خوردم ولی شوهرم ازم میخواست به هیچکس نگم و ...

میدونم عزیزم خیلی سخته آدمی که مصرف میکنه رو ترک داد ولی باید ترکش بدی.

فقط به هر طریقی میتونی ترکش بده البته نه با دعوا. 

با آرامش . اول اون اینستا مسخره رو پاک کن از گوشیش. واقعا واسه مرد لازم نیست اینستا‌.  

نماز اول وقت خودت بخون دعا کن شدیدا برای همسرت که ترک کنه.

با مشاوره خوب و مذهبی مشورت کن تا راه درست بهت بگه برای ترکش.

ولی ازتون خواهش میکنم نزار براش دیگه عادی بشه.

امیدوارم موفق بشی. منم برات دعا میکنم عزیزم.

ان شاء الله تو این ماه عزیز بتونی موفق بشی عزیزم.

ان شاء الله خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند بشی عزیزم.

راستی نذر کن ۴۰ روز دعای توسل یا حدیث کساء یا زیارت عاشورا یا سوره یاسین یا سوره واقعه یا سوره الرحمن حتما بخون. 

عزیزم حتما یکی از این دعاها یا همه رو یا چند تاشو بخون. 

مطمئن باش که جواب میگیری.