اونقدر توی فقر نداری بزرگشدم که هر چی اواستم نشد و عادت کردم به نشدنش ۲۰ سالمه اما از درونم پیر شدم پبر حسرت پر عقده همه دندونام خرابه همه عصب کشی نیاز داره اما خانوادم پول ندادن همه گفتن بشین تا ازدواج کنی بری درس کنی لپم باد کرده صورتم افتاده همه دتدونام ابسه کردن اما هییییی یه گوشی درس حسابی دستم نیس اونم باید کنم که یه شوهر پیدا کنم برام گوشی بخره لعنت به من که باید منتظر باشم تا بیاد منا از منجلاب خونه پدر بیرون بکشه با ایت اوصاف باید منتظر یه پسر ۴۰ سال به بالا باشم حتما ههه دوشت پسر بی قیدی که شرایطش داره اما پا حلو نمیزاره اگه من بد بخت نیستم پ چیم
یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
برای آبسه دندون هات نمک و عسل قاطی کن بذار خوب میشه.
درستون رو عالی بخونید و برای خودتون کار پیدا کنید .
آینده روشنی دارید به شرطی که به خودتون حرکت بدید.
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
ولی پدرومادری که ندارن تفاوتشون با اونایی که دارن ونمیدن خیلیه خداهیچ پدرومادریو شرمنده بچه ههاش نکنه
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛