2777
2789
عنوان

عیددیدنی ومشکل من

196 بازدید | 16 پست

سلام لطفا کمک کنین خیلی ناراحتم

من حدودا روسال پیش بابرادرموهمسرم اینا رفتم سفر اونجا بچه برادرم ی بی احترامی کرد ۱۱سالش بود ب شوهرم. دعواشدسدی شد گذشت ولی هسچ وقت ازیادش نرفت هربارم سرهر موصوع عصبی میشه اینو میگه اونام عذرخاهی نکردن هیچوقت . حالا فردادعوتشون کردم اول نگفت نکن من خاستم دومدل بزارم دیشبم مادرش اینجابود کلی احترام کنتر غدا سوپگذاشتم ولی چون خانواده من سوپی نیستن سالاد ماکارونی میخام بزارم حالا گیرداده واسه بچه های داداشت داری میزاری جهنمکرده زندگیو بس که همیشه سراین موضوع بحث کردیم

اللنم قهرم میگم دیشب مادرت اومد رفت عالی برگزارشد نوبت ایناشده باز ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خیلی زشته یه بچه حتی کمتر از ۱۱ سال بی احترامی کنه 

بعدش پدرو مادرش تذکر نکن و معذرت خواهی نکنن .

من بود نمیزاشتم بیان خونم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهش حالی کن اگه یه بچه ۱۱ ساله درک و شعور یک بزرگسالو داشت بهش نمیگفتن بچه 

چقدر کینه شتری وای دنبال بهونس به نظرم اگه سوپ دوست ندارن اصلا درست نکن نه سالاد ماکارونی نه سوپ همون غذا اوکیه یه غذای توپ بپز نیاز به بقیه چیزاهم نیست تا چشش دراد 

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔
واقعا خیلی زشته یه بچه حتی کمتر از ۱۱ سال بی احترامی کنه  بعدش پدرو مادرش تذکر نکن و معذرت خوا ...

اینم میگه پشت من نبودی خدایی منم خیلی غر زدم ب برادرم ومادرم گفت برادرم ک بخدا باهمه همینه بی ادبه یکمم صحبت کرد باهلش ولی دراخر بازم هیچی عوض نشد یبار اگر بچش عذرخلهی میکرد اللن تموم بود

اینم میگه پشت من نبودی خدایی منم خیلی غر زدم ب برادرم ومادرم گفت برادرم ک بخدا باهمه همینه بی ادبه ی ...

هم بچش هم خودشون باید معذرت خواهی کنن .

واقعا من بودم کلا قطع رابطه میکردم نمیذاشتم اون ادمی که بچش بهم توهین کرده و بربر نگام کرده  بزارم بیاد خونم .‌

مگر اینکه یه توهین شدید و اساسی جاش بهشون بگم کخ بسوزن و طعمشو بچشن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نکرد بچش غده ی چیز عجیبیه تدسن بلوغه حق هم اونموقع با همسرم بوده بچش بی ادبی کرد. حتی برادرمم عذرخاه ...

نه چندبار گفتم میدونم بد کردن باهات باید میکرد ولی خب میگی چیکارونم میگه تو ازبرادرت میترسی و از قطع ارتباط میترسی و... اصلا کینه داره همش قول میده توبحثا اسم اونارو نیاره ولی بازم کارخودشو میگنه .البته بگم گاهی بعد این بحثا بچه برادرم سلامم نمیکرد وای چقدر سراون حرص خوردم میگف منو میبینه سلام ننیکنه اوننم کرم میریخت. الانم گاها میبینمیم همو خونه مادرم تمامتلاشمم کردم اینسری بپیچونم نیان فکرکنین من ب مادرم گفتم پاشبد شما بیاین کاز شانس اوناهم فهمیدنمجبورشدمبگمشون

هم بچش هم خودشون باید معذرت خواهی کنن . واقعا من بودم کلا قطع رابطه میکردم نمیذاشتم اون ادمی که بچش ...

شوهرم یدونه درحالت عصباتیت زده بود تو پای بچه برادرم کساکت بشه اینا میگن نباید این حرکتو میکرد بچه مارو زده نمیگن بچشون بی احترامی کرده عصبیش کرده اینو