2789
عنوان

زندگیِ تلخ

119 بازدید | 8 پست

سلام😔

من سه ساله ازدواج کردم سال دوم ازدواجم پدرشوهرم به رحمت خدارفت.همسرمن تک پسره  ومسئولیت مادر وخواهراش افتاد رو دوشش

منم حرفی ندارم و باهاش همراهی میکنم وکمکش میکنم ولی واقعا بعضی وقتها دیگه کم میارم😔

مثل امروز

من روز چهارم عید تازه امروز اومدم خونه پدرم (پدرم مریض و یه شهردیگه هست)  چون مادر شوهرم همسرش ازدنیا رفته خیلی بهش سخت میگذره اگه روزهای اول پیشش نباشیم بخاطر همین دیرتر اومدم دیدار پدرم

انوقت شوهرم منو گذاشت وزود رفت گفت مادرم مهمون داره ازتهران نمیشه دست تنهاست فرداهم برای خواهرم خواستگار میاد

منم گفتم باشه ولی آخه من الان موعد تخمک گذاریم ما باید پیش هم باشیم.آخه قصد بارداری دارم وشوهرم بچه میخواد. ولی شوهرم گفت دیگه چاره ای نیست باید برم

کلا همیشه منو ول میکنه بخاطراونا.یا اونا رو دنبال خودمون میندازه همه جا.ما تاحالا باهم یه مسافرت دونفره نرفتیم. مجالش نیست خیلی توضیح بدم و دردودل کنم ولی من خیلی از زندگیم خسته وناامید شدم😔😔 با اینکه همسرم خیلی خوبه ولی من واقعا دیگه کشش ندارم😔😔

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه ۳۶ سالم.

الان بچه دار شی حامله بشی .

فکر کن ۹ ماه بارداری . کی میخواد به تو برسه ؟ تو رو ببره دکتر ؟ کنارت باشه ؟ استراحت مطق شدی کی هست پیشت ؟ هیشگی .‌

هورمونات به هم‌میریزه اعصابت خرد میشه افسردگی بارداری.

بچت دنیا بیا تا ۱ سال باید شوهرت شب و روز کنارت باشه یا حداقل مادری خواهری. چون سخته بچه خیلییی سخته .

پدر ادم درمیاد .

رفلاکساش .شب نخوابیدنها و جیغ زدناش. افسردگی بعد زایمان .

اوووه خیلی زیاده خیلی. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم،😔

انوقت اگه چیزی بگم فکر میکنه من حسودم

بخدا حسود نیستم به والله من فقط میگم ماخودمونم زندگی داریم😔

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

الان بچه دار شی حامله بشی . فکر کن ۹ ماه بارداری . کی میخواد به تو برسه ؟ تو رو ببره دکتر ؟ کنارت ب ...

دیگه باید مث همیشه خودم ازپس خودم بربیام

دیگه باید مث همیشه خودم ازپس خودم بربیام

اره زرنگی خوبه .

من زرنگ نبودم . نتونستم بربیام از عهده بچه داری

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره زرنگی خوبه . من زرنگ نبودم . نتونستم بربیام از عهده بچه داری

زرنگ که نیستم