2821
2789
عنوان

کیا مثل منن

96 بازدید | 13 پست

همه اطرافیانم دسته جمعی باخونواده وفامیلای شوهر میرن طبیعت و تفریح و خوشی.من خو الحمدلله خونواده شوهرم انگارنه انگارخونوادن چشم دیدن همو ندارن .خیلی ناراحتم

همیشه دوست داشتم وارد خونواده ای بشم شاد و صمیمی.شوهرم خیلی ماهه خیلی هیچی کم نداره یه شوهر نمونه ولی خونوادش اینجورین افسردگی گرفتم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش مشکلت همین باشه فقط 

خوب مشکل مهمیه.من جمع روروست دارم مهمونی باهم بودن.۵ ساله ازدواج کردم هیچ فامیل شوهرمو ندیدم خواهراشم که ماشاالله دررقابت باهمن 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
مهم نباشه باور کنید خانواده ی شوهر هر چه قدر هم که خووووب باشند بازم زهر خودشونو می‌ریزند 

اونو میدونم چشیدمم.ولی خوب کلا صمیمیت وباهم بودنو دوست دارم 

چیکار داری ب خونواده اش ،واسه خودتون برین بیرون و زندگی کنید  خودتون دوتایی خوش بگذرونین

ماشین نداریم 

ولی با خانواده شوهر صمیمیت نیست برای شما آره که دلتون صاف و پاکه ولی برای اونا همش می خوان چشم و هم چشمی کنند من دوست دارم شوهر آینده یتیم باشه یا از همون با خانوادش قطع رابطه باشه 😂😂😂😂

بیخیال اونا باش مهم اینکه شوهر خوبی گیرت اومده با خانواده خودت رفت و آمد داشته باش و خوش بگذرون

خونواده خودم همیشه باهمن وجمع و خوش میگذرونن امسال باردارم جفتم پایینه باید خونه بمونم ولی درکل میگم .میگم اینااینجورنیستن 

ولی با خانواده شوهر صمیمیت نیست برای شما آره که دلتون صاف و پاکه ولی برای اونا همش می خوان چشم و هم ...

خخخ بنده خدا

نه من جمع رودوست دارم باهم بودنو دوست بودنو

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز