2777
2789

کسی ک دوسش داشتید و اونم عاشقتون بود 

شوهرم دیوانه وار منو میخواست... منم اونو با خیلی مسائل قبول کردم ولی اصلا در این حد اوضاع مالیش داغون نبود

حالا وضع مالیو میتونم بسازم...ولی کسی ک یهو عوض شد شروع ب پنهان کاری کرد، دروغ گفتنو شروع کرد، خیانت کرد... وابستگی شدید ب خانواده هم داره

برای بار اخر دارم بهش فرصت میدم نه برای اوضاع مالیش بلکه برای اینکه از نظر عاطفی و تعهدی ببینم ادم میشه یا نه... فقط و فقط بخاطر دختر ۲۰ ماهم‌...

خب ابن خلاصه اتفاقات این ۲ سال بود‌...ک اخریش خیانت بود...

حالا با این تفاسیر اگه این وسط باردار بشید، نگه میدارین؟؟ یا بی برو برگشت بدون این که ب همسرتون بگید سقط میکنید؟؟؟

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما براش کم گذاشتی🤔

نه نمیگم خوب صد در صد بودم. ولی توی هیچ مسئله ای کم نذاشتم حداقل اینه سعیمو کردم... حتی خانوادشو مشاور هم ازش پرسیدن خانومت چیزی کم میذاره بگو صحبت کنیم... گفت ن احت فشار مالی بودم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

رک بگم سقط میکنم

وقتی زندگی تهی نداره برای چی یه بچه بی گناه رو واردش کنم؟

اون بچه تقصیری نداره که حتی اگه بچه ی طلاق هم نشه زندگی خوبی نخواهد داشت

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

خدایی من کار ندارم به زندگی شما اسی 

ولی بچه دار شدن چیزی نیس بگی حواسم نبود و ناخواسته بود و فلان ، باباپای یه ادم دیگه رو دارین میکشین وسط زندگی که خودتونم امیدی بهش ندارین 

بعدم که بزرگ شد سرکوفتا شروع میشه که من میخواستم طلاق بگیرم برا تو موندم 😐😐

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

معلومه ک سقط میکنم 

وقتی توی زندگیم با شوهرم ب مشکل برخوردم تکلیف خودم مشخص نیست 

ظلم نیست ی آدم دیگ بیارم توی این زندگی ک معلوم نیس چی میشه  اونقدری بچمو دوسش دارم ک بدنیاش نیارم