2777
2789
عنوان

گوشی چی بهترهههه؟؟؟

223 بازدید | 27 پست

سلام بین گوشی a32 و a52 شک دارم لطفاً کسی میدونه کمک کنههههه

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

برو مرجع موبایل نظرات رو بخون 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

a52

ممنون 🌹🌹🌹

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

من میخوام A12 سامسونگ بخرم.کلا از نظر من سامسونگ الان از همه بهتره هم جنس خوبی داره هم ارزون هم کیفیت.کلا مرده کولر میسازه کامپیوتر تلوزیون یخچال ووووو ..... میسازه دیگه چی میخوای؟😂😂😂

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥

خود فروشنده گفته a32بهتره فقط نمیدونم چون فک کنم یکم a52 چون جدیدترع روون تر باشه واسه بازی

من ۵۱ دارم خیلی راضیم در حد نوکیا قدیمیا سگ جونه به جا گوشکوب استفاده کن اخ نمیگه صداش در نمیاد اصن ...

واسه بازی اینا چطوره

تو تلگرام رون اجاره میشه؟؟

من اون موقع بین ۵۱ و ۳۱ شک داشتم خیلی تحقیق کردم اخرش فهمیدم ی کم تو ی سری اپشنا ۵۱ بهتره ولی ارزشش رو نداشت کلی پول بیشتر بدم ب خاطر اون ینی از لحاظ اقتصادی همین ۳۱ ب صرفه تر بود و الکی قیمت ۵۱ بالا بود ...گرفتم و راضیم و دوستم ک ۵۱ گرفته بود پشیمونه مبگه الکی پول زیاد دادم کاش منم۳۱ گرفته بودم

البته منم گاهی میگم اون پول اضافه ی گوشیم سوخت شد الکی خب میدادم همون۵۱ رو میگیرفتم

اما در کل راضیم سامسونگ بیشتر ب دلم میچسبید تا شیائومی و چون باب دلم گرفتمس پشیمون نیستم هنگی هم نداره

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
من میخوام A12 سامسونگ بخرم.کلا از نظر من سامسونگ الان از همه بهتره هم جنس خوبی داره هم ارزون هم کیفی ...

😂😂😂😂😂😂😂