2777
2789
عنوان

سالگرد پدرمه

106 بازدید | 9 پست

هیچی برای یه دختری که بابایی هست سخت تر از از دست دادن پدرش نیست.هیچی

ولی نمیدونم چرا خدا انسان ها رو این همه پوست کلفت وارد این دنیا کرده. جوری که هر چی بشه تا لحظه آخر مرگشون تحمل کنن.کی باور می‌کرد من بعد مرگ بابام زنده بمونم؟

منی که تا دو ماه حرف نمیزدم،انقدر به یه جا خیره میشدم بدون پلک زدن که صدام میکردن مطمعن شن زنده ام،منم جون نداشتم جواب بدم پلک میزدم بفهمن زنده موندم.

چرا بعد دو سال بعضی موقع ها که میخندم یا لبخند میزنم یاد بابام میفتم،با خودم میگم چجوری میتونی بخندی؟

شاد باشی؟

چرا هنوز عادت نکردم بابام رو سر مزار ببینم.شاید اونم هنوز به جایی که داره عادت نکرده

خاطره هام مثل گردباد دور سرم میچرخن

کاش مرگت یه دروغ بود

کاش یه خواب بود

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد روانشناسمون 

همسرش فوت کردن کلی گریه کردم براشون 

و تاسف گفتم 

استادم حرف قشنگی زد گفت 

خدا همیشه ادم های خوبو گلچین میکنه و میبره پیش خودش

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
استاد روانشناسمون  همسرش فوت کردن کلی گریه کردم براشون  و تاسف گفتم  استادم حرف قش ...

خدا کنه همین طور باشه

خدا پدرت بیامرزه!   تو ثمره زندگی پدرت هستی!   هر چی بهتر زندگی کنی ثمره بهتری از پدرت به ...

ممنونم ازت عزیزم

عزیزم چرا آدما هنوز به این باور نرسیدن این دنیا محل گذر هممونه.. . هیییچکی ابدی نمیمونه زمان مثل باد میگذره... تو خوشبینانه ترین حالتش اگه مریض نشیم و تصادف نکنیم و... نهایتش هفتاد هشتاد سال عمر کنیم...... آخر هممون مردمه...... بهترین کار ممکن اینه براش خیرات کنی.. قرآن بخونی

صدقه بدی.... 

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم
خدا کنه همین طور باشه

حتما همینطوره 

بهتون توصیه میکنم کتاب انسان در جستجو معنا بخونید خیلی مفید و تسلی بخش میتونه باشه براتون

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.