2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161178 بازدید | 66733 پست
من کاراشو که دیدم  متوجه شدم اینو چند تا دکتر هستن عکسای یه مریضو ورداشتن به نام خودشون زدن&nb ...

کی همچین چیزی رو گفته؟ من با دکتر خوانساری عمل کردم ایشون از هر نظر عالی هستن من خیلی خیلی هم راضیم و خیلی خوشحالم با ایشون عمل کردم... ابنجور نطرها غیر کارشناسیه به نظرم باید برین از نزدیک ببینین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها کسی چیزی راجع به دکتر بابک معتقدی ندیده یا نشنیده؟ اطلاعات خیلی راجع بهش کمه. لطفا اگر کسی چ ...

منم همسرم اصرار داره با دکتر معتقدی عمل کنم. شما مطبش رفتید؟ نمونه دیدید؟  چی ازش میدونید؟ 

سلام به همه. دوستان من بینی گوشتی دارم و کمی خاصه چون پیش چندتا از دکترای معروف که رفتم، دو تاشون گفتن انجام نمی دن و سه تای دیگه گفتن تغییر کمی خواهی داشت. اما اخیرا یکبار با دکتر آتوسا ضیغمی و یکبار با دکتر علی بصام مشاوره گرفتم و همون روز دو سه تا کارشون رو از نزدیک دیدم... اما کلا نمیتونم تصمیم بگیرم که پیش کدومشون عمل کنم. لطفا اگه پیش این دو پزشک عمل شدید و یا از نزدیک کاراشون رو دیدید کمکم کنید. من به خاطر شرایط کارم، مجبورم خیلی زود بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم و متاسفانه بازم بخاطر کارم واقعا فرصت مطب گردی ندارم.

ضمنا دکترایی که چندسال پیش رفتم و نتونستم اقدام کنم به ترتیب اینا بودن:

دکتر سجادیان: گفت میتونم فقط کمی جمع کنم بینیت رو که نهایتا 30درصد تغییر میکنی

دکتر ابیانه: گفت خیلی تغییر نمیکنی (نهایتا 10 درصد) و فردا هر کی ببینه بینیتو ازت می پرسه پیش کی عمل کردی؟!!!

دکتر شهریار یحیوی: گفت انجام نمیدم

دکتر حسنانی: گفت 70 درصد تغییر میکنی! ولی چون قبلیا اونجوری گفتن من ترسیدم پیشش نرفتم   

دکتر بشارتی زاده: گفت کار من باید 20 باشه! من نمره ی 18 رو قبول ندارم!   

منم همسرم اصرار داره با دکتر معتقدی عمل کنم. شما مطبش رفتید؟ نمونه دیدید؟  چی ازش میدونید؟  ...

بله یبار رفتم نمونه هاش خیلی شبیه کارای پیجش بودن همه هم از نظر ظاهری هم تنفسی راضی بودن ولی من احساس کردم کارشون به نیمه فانتزی نزدیکه من طبیعی میخوام 

خانما آقایون فقط به هیچ عنوان سمت مطب حمیدرضا ابراهیمی نرید که پشیمون میشید از من گفتن بو⛔️⛔️⛔️

اتفاقا امروز تو پیج فرزام یکی کامنت گذاشته بود که فقط ابراهیمی خوبه شما گفتید روشنگری برای بینی واقعا لازمه

سلام دوستان، بالاخره با سامي عمل كردم، الان حدود ١٠ روزه، بينيم پهن بود غضروفی و کمی گوشتی ولی خیلی ...

سلام این حالات کاملا طبیعی هست مخصوصاً ۲ماه اول بینی بسیار زشته به نظر ادم تا ورم بخوابه 

سلام این حالات کاملا طبیعی هست مخصوصاً ۲ماه اول بینی بسیار زشته به نظر ادم تا ورم بخوابه 

مرسی، شما با کی عمل کردین؟ من دیشب فین خفیف کردم یه بخیه افتاد ، گفتم نکنه بخیه داخل بینیم باز شده ، خون نیومد البته. موقع آبریزش هم بوی بد شبیه نم گرفتگی حس میکنم