2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161189 بازدید | 66733 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان میشه ی دکتر خیلی خوب برا جراحی نیمه فانتزی معرفی کنین تنفس خیلی مهمه برام

برو پیش دکتر مهران منصوری

قول میدم پشیموننمیشی تو پیجش برو یبارم برو مطبش از مراجعینش سوال کن

سلام توروخدا هرچی در مورد دکتر حمید رضا نوری میدونید بهم بگید

همون که مطبش اقدسیه هست

من بینیم استخوانیه ولی نوکش بزرگه

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
ببین خراب نکرده ها ولی خیلی خیلی طبیعی من زیاد خوشم نیومده

یبخشید سوراخای بینیتون قرینه مشکل خاصی ندارید؟؟ الان اوج ورمه یکی دوسال بعد قشنک جا میفته و باریک میشه فقظ زیادی سربالا نیاشه و خوکی و کج مابقیش دزست میشه

ببین خراب نکرده ها ولی خیلی خیلی طبیعی من زیاد خوشم نیومده

ممنم ۲۵اذر با دکتز محی وقت دارم من از شعزستان میزم دوبار زفتم مطیش یکیاز صیح رقتم ک. کسایی ک عمل کردنو ببسنم از نزدیک همشون خیلی خوی بودن یکی دو نفر ناراصی بودن سوراخای بینسشون  ی مقدار تا ب تا بود ولی افتضاح نبود چند نفر بودن واقعا عالی بودن هیچکدومم مشکل تنفسی نداشتن فقط ی مقداز ریسکش اینه سوراخای بینی ممکنه قرینه درنیاره هیچکدوم سربالای خوکی نیودن

بالاخره عضو سایتی شدم که بالای ده ساله از مطالبش استفاده میکنم این دفعه برای جراحی بینی چند م ...

سلام دوستان، بالاخره با سامي عمل كردم، الان حدود ١٠ روزه، بينيم پهن بود غضروفی و کمی گوشتی ولی خیلی زشت شده الان میتونست قشنگتر بشه نمیدونم خیلی گشادن سوراخا ، پهن و چاقه. علاوه بر اینکه به خاطر شکلش ناراحتم، الان یه سرفه با دهن بسته کردم حواسم نبود و بینیم درد گرفت مطمئنم خرابش کردم رفت غضروفا جابه جا شدن🥲 من هیچ وقت شانس نداشتم تو زندگیم حتی از عمل بینی هم شانس نیوردم