2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185455 بازدید | 66763 پست
میلانی اطلاعاتش تصحیح شد :) @nova: از من میشنوی دنبال کار خراب هیچ دکتری نباش چون هیچ دکتری نیست که ...

سلام خوبید میشه ی دکتر خوب بهم معرفی کنید بینیم غضروفی استخوانی هستش سوراخای بینیم بزرگه و یذره قوز داره ...تهران هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها اینجا دکترا معرفی میشن. بر اساس حرفای بچه ها هم اینجا دکتری رو تائید یا رد نکنین. حتما برید م ...

سلام عزیزم میدونم زمان زیادی از پیامهای شما گذشته ،من تازه واردم،😆میشه بگید ورم بینی شما و قوز بینیتون چقدر طول کشید تا بره؟من ۴ماهه عمل کردم روی تیغه بینیم کنی برامدگی و قوز داره،سمت چپ تیغه هم ورم داره حالم خیلی گرفتست میشه بگید روند بهبود بینیتون رو؟

قل و بعدمم فرستادم برات خانوم گل

سلام خانمی خوبی عزیزم،من عکسای شمارو دیدم خیلی خوب تغییر کرده،مبارک باشه چقدر زمان برد ورمش بخوابه؟من ۴ماهه عمل کردم رو تیغه بینیم از نیمرخ برامدگی داره یکم،سمت چپ تیغه هم ورم دارم حالم بده😔

آره sevil جان میدونم کجا رو میگى من خودم 2 بار رینو کردم, و میدونم حس اینکه میگى من یه انتظار دیگه د ...

سلام عزیزم خوبید من امروز تازه ملحق شدم به جمعتون♥️هر پیامی میبینم درباره ورمو قوز بینی ریپلای میکنن😄عزیزم شما قوز داشتید یا ورم یکطرفه؟چه مدت طول کشید؟من هم ورم یکطرفه دارم و هم از نیمرخ قوز تو قسمت وسط بینیم،۴ماهه عمل کردم

سلام گل بانوهای عزیز.صبحتون بخیر.به نظرتون این مشکل من از ورمه یا مدل بینیمه بعد ۲۵روز عمل

مبارکتون باشه عزیزم.  حتما از ورمه. چون 25 روز زمان خیلی کمیه .... عکساس نیمرختون رو دیدم خیلی خوب شده. مبارکه

سلام بله حتما دکتر من حمیدرضا ابراهیمی هستند،  جوون و باحوصله و خوش اخلاق،  والا من اصلا ...

سلام، به نظر منم کارش خوبه، وقت میذاره که توضیح بده و تو مطب همه راضی بودن

به نظرم باید رفت و نمونه کاراشو دید

دوستان کسی دکتر حمیدرضا مفرد و علی محمدخانی رو میشناسه؟ بینی نیمه فانتزی میخوام

بینی خودمم استخوانی هست

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢