2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185455 بازدید | 66763 پست
خانما کی مشکل منو داره 👇👇👇  ۶ ماهه پیش سامی عمل کردم  دماغم گوشتی بوده  الان ان ...

سلام عزیزم. 

ممنون میشم اگر براتون امکان داره نتیجه عملتون رو که به دکتر سامی داشتید به اشتراک بذارید.  امیدوارم  خیلی از نتیجه راضی باشید. من دکتر سامی گزینه اولمه برای عمل اما چون بییم استخوانی هست در موردش هنوز مطمئن نیستم. خوشحال میشم از تجربیات شما  دوستانی که دکتر سامی عمل کردید استفاده کنم

با سپاس فراوان

سلام عزیزم   خیلی خوشحالم که از نتیجه عمل راضی هستید راستش من دکتر سامی یکی از گزینه های ...

اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن

من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم و پارسال که مطب گردی میکردم اکثر دکترا به خاطر ریسک عمل و درصد موفقیت پایین قبول نمی کردن برای جراحی

مثلا با باستانی نژاد که ویزیت شدم گفت نهایت ۴۵ تا ۵۰ درصد نتیجه بگیری و دکتر رجایی هم گفت اصلا سمت جراحی نرو

و در نهایت انتهابم شد دکتر سامی

اگه بینی ای استخونی هست گزینه های بیشتری واسه انتخاب دکتر داری و به نظر ریسک بینی استخونی به مراتب پایین تره و درصد بالاتری موفقیت توی نتیجه جراحی هست 

من توی این یه سال که مطب دکتر سامی میرفتم شاید ۸۰ درصد مراجعین ایشون بینی گوشتی بود و کیس با بینی استخونی ندیدم

من بعد از جراحیم با دکتر شهریار نظری آشنا شدم که البته به روش بسته عمل می کنن و کاملا طبیعی و به نظرم خیلی دکار حاذق و حرفه ای هستن اگه تونستین به مطب ایشون سر بزنین. قطعا اگه زودتر باهاشون آشنا میشدم احتمالا جز گزینه هام بود.

روز به روز هزینه جراحی داره گرونتر میشه من بعد یه سال که رفتم مطب و هزینه جدید رو پرسیدم واقعا تعجب کردم دقیقا ۲ برابر شده حدود ۵۵ تا ۶۰ میلیون شد 🤯🤯🤯🤯

دکتر سامی روزای فرد صبح ها از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ عمل شده ها رو ویزیت می کنه اگه فرصت داشتین حتما برین و از نزدیک کیس ها رو ببینید البته که بدون وقت قبلی اجازه ورود به مطب رو ندارین اما توی لابی می تونین با مراجعه کننده های عمل شده صحبت کنین و نمونه عمل شده ۱ساله هم ببینید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثر مراجعین دکتر سامی بینی گوشتی و یا غضروفی هستن من خودم تیغه بینی استخونی و نوک بینی گوشتی داشتم ...

سپاس فراوان عزیزم... خیلی مممنون به خاطر نکات و راهنمایی های خوب و ارزشمندت. حتما دکتر شهریار نظری رو بیشتر بررسی میکنم.  

موفق باشی مهربان

سلام دوستان کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه؟

بینی من گوشتیه،از نیم رخ خوبه حتی قوس داره ولی از روبه رو پره هاش کمی بزرگه،چندین ساله می‌خوام عمل کنم ولی هنوز دو دلم،ممنون میشم نظراتتون رو بگین

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوستان کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه؟ بینی من گوشتیه،از نیم رخ خوبه حتی قوس داره ولی از روبه ...

عکسمو میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید تصمیم درست بگیرم

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها